Életmód

11 dolog, amit soha nem tudunk megváltoztatni a pasikon

Arra rá lehet venni egy férfit, hogy ne vegyen fel rövid ujjú inget zakóhoz, de a következő 11 dolgon, ha a fejünk tetejére állunk, akkor sem tudunk változtatni. A nők háza táján is szétnéztünk!
11 dolog, amit soha nem tudunk megváltoztatni a pasikon 11 dolog, amit soha nem tudunk megváltoztatni a férfiakon

Túlérzékenyek
Egyszer kell, hogy egy rossz mondat betaláljon az alfahím gyenge pontjába, soha nem heveri ki, soha nem bocsátja meg, és persze soha többet nem hallunk róla. Kár.

11 dolog, amit soha nem tudunk megváltoztatni a pasikonAzt hiszik, hogy autót vezetni teljesítmény
…És lépten-nyomon hangsúlyozzák, hogy mekkora hőstett volt leelőzni azt az Audit még a kanyar előtt, és hogy ha nem vezetne ilyen jól és a kocsi nem feküdne olyan jól a kanyarban, akkor itt aztán nagy baj lett volna. Jobb lenne, ha csendben maradnának; ki kíváncsi erre?

Tojnak a csodálatos személyiségünkre
Lássuk be, hogy mindannyian azt hisszük, hogy felettébb érdekesek és különlegesek vagyunk, és bárkit le tudnánk venni a lábáról 5 perc alatt, ha beszélgetésbe elegyednénk. A férfiak persze tojnak rá. Akármi is legyen, mindig arra a nőre fognak figyelni, aki látótávolságon belül a legjobban néz ki éppen.

Anyagi sikerben mérik magukat
Ha nem keresnek elég (?) pénzt, akkor lúzernek érzik magunkat, és irigykednek a szomszéd Józsira, aki ugyan még csak 19, de már BMW-vel jár. Az ilyenkor teljesen mindegy, hogy Józsi a panelban fog lakni hatvanévesen is, mert a kocsit az elhunyt nagyanyja lőrinci házából vette.

Azt hiszik, hogy ők a legjobb szeretők
Minél jobban néz ki egy férfi, annál magabiztosabban hiszi, hogy ez azt is jelenti, hogy „jó” az ágyban. Általában persze pont fordítva van, hiszen a jó kinézésű férfiakat a nők meg akarják tartani, tehát nem merik megmondani nekik, hogy valami nem oké, vagyis a pasi egyre jobban elszáll magától és egyre kisebb az esélye, hogy ne „frigidezzen” le, ha kritizáljuk.

11 dolog, amit soha nem tudunk megváltoztatni a pasikonNem tudnak a WC-be célozni
Ez azért furcsa, mert a kisfiúkat már egészen korán elkezdik tanítani a rendes WC-használatra. Az ember azt gondolná, hogy minél idősebb egy férfi, annál jobban megfigyelte a sugár és a gravitáció kölcsönhatását, ezért egy idő után, mondjuk legkésőbb olyan húszéves korára beletalál a kagylóba. Vágyálom.

Azt hiszik, hogy csak az ő szakmájuk ér valamit
Ha orvos, akkor lenézi az ügyvédeket, ha autófényező, akkor „lebuzizza” az összes tanárt, ha pék, utálja a szakácsokat, és így tovább. Minden férfi azt hiszi, hogy ha ő nem lenne, és nem végezné az „igenfontos” munkáját, akkor a világ megállna.

A péniszméretük
Ezen aztán nincs mit szépíteni: az van, ami adatott, és nem lehet megváltoztatni. Az esetek többségében ez nem is baj, van amikor azonban mégis. Az persze ostobaság, hogy a méret nem számít, hiszen akkor soha senki nem beszélne róla, ugyanakkor valószínű, hogy a férfiakat alapvetően jobban aggasztja, mint a nőket.

Azt hiszik, hogy okosabbak, mint a nők
Képesek másfél órás előadást tartani arról, hogy a magyar alkotmány fejlődése igen is szervesnek tekinthető, majd amikor a nő könnyedén megjegyzi, hogy most már elég volt, akkor elkönyveli, hogy ostoba, hiszen nyilván nem is érti, miről van szó. Köszönjük a bizalmat.

Nem hisznek a globális felmelegedésben
Nem bizony. Különféle felmérések szerint a globális felmelegedést a férfiak tetemes része egyszerűen viccnek tartja. Lássuk be, a férfiak gyakorlatias lények: amíg nem ér el a heréikig a globális forróság, addig az nem is létezik.

Nem tudják, hol a derekuk
Még Obama is megmondta az ő fekete testvéreinek, hogy szedjék már össze magunkat és húzzák fel a gatyájukat. De mindhiába: a legtöbb férfinak vagy kilóg a feneke, vagy a hónaljáig húzza fel a gatyát: nem szexi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top