Életmód

A vércsoportdiéta után itt a vércsoport-kozmetika

Vércsoportokhoz igazodó termékcsaláddal rukkolt elő dr. James D'Adamo, a vércsoportdiéta egyik kidolgozója.
A vércsoport diéta után itt a vércsoport kozmetika
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

D’Adamo portsmouthi klinikáján személyre – pontosabban vércsoportra – szabottan készítik a kellőképpen vastag pénztárcájú megrendelők számára az arctisztító, illetve bőrápoló krémeket. Azok, akik ezt a kategóriát nem engedhetik meg maguknak, az előregyártott revitalizáló krémek és arctisztítók közül válogathatnak, melyek viszont bármely vércsoport számára megfelelők.

Az orvos-természetgyógyász a brit Daily Mailnek nyilatkozva elmondta: kliensei régóta győzködték, hogy a vércsoportdiétát valamilyen módon fejlessze tovább a szépségápolás irányába, ez adta az ötletet a kozmetikai termékcsalád megalkotásához.

A vércsoport diéta után itt a vércsoport kozmetikaA kozmetikumok kizárólag természetes összetevők felhasználásával készülnek, és nagyjából ugyanazzal kecsegtetnek, mint a piacon lévő konkurens termékek többsége: az egészséges, puha, fiatalos bőr ígéretével.

A szigetországban egyelőre mindkét említett termékkategória iránt igen élénk az érdeklődés, könnyen elképzelhető tehát, hogy a vércsoport-kozmetikumok hasonló világkarriert futnak majd be, mint a vércsoportdiéta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top