Életmód

Filmsztárok fogtak össze a plasztikázás ellen

Miközben hollywoodi kolléganőik – tisztelet a kivételnek – szinte kötelességszerűen plasztikáztatják magukat, három brit filmcsillag összefogott a plasztikai műtétek divatja ellen.

A plasztikaellenes liga ötlete Kate Winslet fejéből pattant ki, és hamar támogatókra lelt két híres barátnője, Rachel Weisz és Emma Thompson személyében.

„Soha nem fogok plasztikáztatni. Ez ellentmond az erkölcsi értékrendemnek, annak, ahogy a szüleim neveltek, és amit a természetes szépségről gondolok. Színésznő vagyok, és nem szeretném elveszíteni az arcmimikámat” – szögezte le Winslet a The Telegraphnak nyilatkozva.

 

Plasztikaellenes ligát alapított Kate Winslet

 

 

„Borzasztónak tartom a fiatalság hajszolását, hogy mindenki harmincnak akar látszani még hatvanévesen is” – jegyezte meg az 52 éves Emma Thompson. A liga harmadik tagja, Rachel Weisz szerint a természetes szépség egy eszköz, amit kár elvesztegetni: „Azok az emberek, akik túl tökéletesen néznek ki, nem szexisek és nem is különösebben szépek” – mondta.

A kezdeményes szimpatikus, azt ugyanakkor egyelőre még nem tudni, hogy a példamutatáson és a hangzatos sajtónyilatkozatokon túl készül-e valamilyen más megmozdulással is a liga. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top