Életmód

Kés alá feküdt, hogy férje ne csalja tovább

A túlsúlyos nő különös módját választotta, hogy bosszút álljon hűtlen férjén: neki kellett kifizetnie a gyomorszűkítő műtétjét.

Beatrice Green vékony volt és szexi, amikor férjével megismerkedett. A nő tudta, hogy a férfi odavan alakjáért, három szülés azonban minden megváltozott. Beatrice túlsúlyos lett, önbizalma megfogyatkozott, férje pedig rendszeresen más nőket hajkurászott.

Beatrice Green a plusz kilókkal
Beatrice Green a pluszkilókkal
Fotó: Mirror.co.uk

A 28 éves nő bár tudta, hogy férje csalja, mégsem rúgta ki, mert szerinte ez csak amiatt van, hogy a túlsúlya miatt ő már nem kívánatos a számára. „Szülés után nagyon szenvedtem a súlyom miatt. Mindent megtettem, hogy lefogyjak, de semmi nem működött. Rettenetesen éreztem magam a testemben” – nyilatkozta Beatrice.

A sokadik félrelépés után betelt a pohár, a nő pedig úgy határozott, hogy változtat külsején – de mindezt a férfi számlájára teszi. Kitalálta, hogy gyomorszűkítő műtétnek veti alá magát. „Meg akartam menteni a házasságunkat, de a férjemet is meg akartam büntetni. Tudtam, hogy egy módja van annak, hogy Frank bebizonyítsa, tényleg bánja a félrelépést: úgy, ha »vásárol« nekem egy új testet” – meséli Beatrice.

Beatrice a gyomor-bypass műtét után
Beatrice a gyomor-bypass műtét után
Fotó: Mirror.co.uk

A férfi előbb ellenezte az ötletet, azt vágta a nő fejéhez, hogy csak azért akar szép testet, hogy elhagyja őt, de végül belement. A 30 ezer fontos (kb. 10 millió forintos) számlát a férj egészségpénztára állta.

A történet persze boldogan ért véget, Beatrice leadta a pluszkilókat, újra vékony, magabiztos és szexinek érzi magát. A férje viszont állítólag azóta féltékeny, és azt mondogatja, hogy sokkal jobban szerette a feleségét kövéren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top