Életmód

Direkt hízik 40 kilót az elhivatott személyi edző

Meg akarta érteni, min mennek keresztül testileg-lelkileg azok, akik meg akarnak szabadulni a túlsúlytól. Ezért saját bőrét vitte vásárra egy személyi edző.

Nemsokára elkezdi visszafogyásának féléves tortúráját az a 30 éves, kétgyermekes személyi tréner, aki május óta 36 kilót szedett fel, és még nincs vége a hízókúrájának. Az egykor irigylésre méltó idomokkal rendelkező Drew Manning hat hónapja azt tűzte ki célul, hogy felhizlalja magát, aztán elszánt fogyókúrába kezd, hogy megmutassa mindenkinek, ugyanennyi idő alatt vissza is szerzi eredeti alakját. Mindezt azért, hogy megértse a fogyás és hízás testi és érzelmi velejáróit. Azt reméli, hogy a tudása segítség lesz másoknak, akik változtatni szeretnének az életmódjukon.

A vállalkozó kedvű tréner weboldalán, a fit2fat2fit.com-on osztja meg tapasztalatait az érdeklődőkkel, akikkel közösen állítja össze a menüjét: a közönséggel szavaztatja meg ugyanis, hogy a következő héten mit egyen. A legtöbben jót akarnak a hízókúrás férfinak: diétájához óriásburgert, brownie-t, palacsintát és bundázott virslit ajánlanak. Mindez persze nagyon messze áll a tréner eredeti, egészséges életmódjától, aki korábban nagyon odafigyelt az étkezésre és heti ötször edzett. Nem csoda, hogy a hízás miatt vérnyomásproblémákkal küzd, de orvosai folyamatosan ellenőrzik az állapotát.

 
Drew Manning 2011 októberében
Drew Manning 2011 októberében
 
Drew Manning 2011 májusában
Drew Manning 2011 májusában

Manning számára a legnehezebb lelkileg feldolgozni a változásokat. Az extra kilók hatással vannak kapcsolatára a feleségével, talán nem túlzás, hogy az edző sajátos akciójával még a házasságát is kockáztatja. 

„Azelőtt sokat segített a házimunkában, de most nincs energiája erre. Mondtam neki, hogy egy átlagos, lusta amerikai férj lett belőle. Morog, nyomorultnak érzi magát, állandóan panaszkodik – féltékeny rám, amikor tornázni megyek. Már elegem van a nyavalygásból” – nyilatkozta felesége.

„Néhány hét van hátra, és egyrészt félek, hogyan fogom megfékezni a szenvedélybetegségemet, mert már nasit és üdítőt tartok az ágy alatt, másrészt azt hiszem, a változásba betegedtem bele, és a régi önmagamat akarom – írja blogjában Drew, aki november elején megkezdi a visszaváltozást. Szeretné, ha sok átalakulni vágyó ember csatlakozna a féléves fogyókúrához, ami szerinte egy átlagos ember számára abszolút teljesíthető lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top