Életmód

A pasiknak köszönhetően virágzik a plasztika

Te mit szólnál, ha a párod úgy döntene, szépsége érdekében kés alá fekszik? Sok pasi ugyanis már nem bízza a véletlenre vagy az edzőtermi súlyokra.

A pasiknak köszönhetően virágzik a plasztikaNem sok üzleti vállalkozás számolhat be pozitív fejlődésről az utóbbi években, a szépészeti beavatkozások iránti kereslet azonban folyamatosan növekszik. Ez a statisztikák szerint leginkább a pasiknak köszönhető, ugyanis egyre több has- és mellkorrigáló operációt végeznek a férfiak körében, és zsírleszívásra is sokkal többen jelentkeznek, mint az elmúlt években.

A felmérések szerint az Egyesült Királyságban 15 százalékkal nőtt a férfi, 7 százalékkal pedig a női hasplasztikai operációk száma. Összesen több mint 43 ezer szépészeti beavatkozást végeztek, ami körülbelül 6 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

A férfiak közül azonban nemcsak a hasukat szabatták át többen, hanem a mellüket is, és zsírleszívást is 8 százalékkal többen kértek. A plasztikai beavatkozások jelentős részét (90 százalékát) ugyanakkor még mindig nőkön végzik, és a riasztó implantátumbotrányok ellenére továbbra is a mellműtétek a legnépszerűbbek.

A szakemberek szerint érthető a növekvő tendencia, hiszen a szépészeti operációk alapvetően hozzájárulnak az emberek testi-lelki jólétéhez. Ma már a természetellenesség is keveseket riaszt el, hiszen a műtéti technika fejlődésének köszönhetően egyre természetesebb hatást lehet elérni. Mindamellett egyre gyakoribbak a túlsúlycsökkentő beavatkozások, fogyókúrák után szükségessé váló, korrigáló operációk is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top