Életmód

Egy ruhaméretet fogyhatsz a magas sarkútól?

A magas sarkú cipő eleve nem a legkényelmesebb viselet, az új "csodamodell" pedig erre is rátesz még egy lapáttal. Viszont állítólag fogyaszt.
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A hajlított sarkú Antelope cipőben még nehezebb egyensúlyozni, mint egy hagyományos tűsarkúban. Ez a labilitás viszont még keményebb munkára kényszeríti a láb, a csípő, a fenék és a has izomzatát, ami kalóriákat éget, ebből következőleg pedig a lábbeli rendszeres viselésével egy hónap alatt állítólag akár egy teljes ruhaméretet is fogyhatunk.

Felvetődhet persze, hogy miközben a hagyományos magas sarkú cipőkkel kapcsolatban állandóan azt halljuk, hogy a viselésük árt többek között az izomzatnak és a testtartásnak, akkor mi a helyzet ezzel a még azoknál is labilisabb lábbelivel?

Nos, a gyártó állítása szerint ez a magassarkú kifejezetten egészséges viselet, hasonlóan működik ugyanis, mint a domború talpú, úgynevezett fiziológiás sportcipők, melyek azt imitálják, mintha viselőjük természetes, egyenetlen talajon járna. Nemhogy ártana, hanem egyenesen jót tesz az izomzatnak, az ízületeknek és a testtartásnak is.

Küllemét tekintve viszont meglehetősen furcsa példány, tény, hogy viszonylag nehezen lehetne hozzáöltözni.

Aki pedig valami másra, de cipőre vágyik, annak itt van Vágó Réka cipőtervező különleges vacsorája.

Shoeaholic’s Dinner, avagy egy vacsora a cipőmániásoknak a Le Meridien Budapest luxushotelben! Magyarország legismertebb cipőtervezője a neves szállodával karöltve rendezi meg minden hölgy álomestjét, ahol egy teljes vacsora szól a magas sarkú lábbelikről és a divatról. A fényűző esten megismerkedhettek a cipőtervezés apró mozzanataival, a gyártás titkaival, mindezt egy pompás vacsora és remek koktélok mellett. A Valentin-nap után megrendezendő esemény csodás meglepetés a cipőimádó hölgyeknek, miközben az est programjai férfi partnereiknek is külön meglepetéssel szolgál. Ez az exkluzív este ezzel együtt nem csupán pároknak szól, hanem barátnőknek is, akik együtt büntetlenül élhetik ki cipők iránti rajongásukat.

További információk a vacsora programjáról és részvételi lehetőségekről:

www.shoeaholicsdinner.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top