Életmód

Meghízott a szépségkirálynő

Korábban azért érte kritika Szunai Linda szépségkirálynőt, mert csontsoványra éheztette magát, most pedig a pluszkilóit magyarázza.

Amikor Szunai Linda szépségkirálynő a Miss Worldre készült, nagyon lefogyott, amit persze egy percig nem bánt meg, tudatos döntés volt a részéről, azért dolgozott, hogy vékony legyen; mai fejjel akkori testalkatát azonban nem tartja normálisnak, az nem egy átlagos lány alkata – mesélte a szépség a TV2 Aktív műsorában.

 

Ahogy vége lett a versenynek, jött a karácsony, és elhanyagolta magát, nem élt kímélő életmódot, ezért felszökött pár kiló. Szó sincs azonban elhízásról, egyszerűen csak visszaállt arra a testsúlyra, amit ő normálisnak tart. „Nem születtem csontsovány lánynak, akinek akkor is gyönyörű szép alkata van, ha nem dolgozik meg érte” – vallotta a szépség, aki azt is bevallotta, hogy hajlamos az elhízásra, de amikor a 34-es ruhaméretről 38-asra kellett váltania, belátta, újra el kell kezdenie dolgozni magán. Ma már 36-os méretet tud hordani, ami szerinte egy korabeli lánynak abszolút megfelelő. 

Linda azt is tudja, hogy a 36-os méret nem tart örökké, tudnia kell megtartani, ezen folyamatosan dolgozni fog, de csontsovány nem szeretne lenni – ami miatt sokan kritizálták –, számára az a legfontosabb, hogy önmagának megfeleljen: „Ha azt sugárzom, hogy szeretem magam, akkor mindegy, milyen vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top