Életmód

J-Lo egy szál bokszkesztyűben pózol

Egyre többet mutat magából az énekesnő, akit most szexi bokszolónak öltöztettek egy magazinfotózás kedvéért.

Jennifer Lopez az utóbbi időben nem bízza a véletlenre: az Oscar-díj-átadón mellvillantós ruhájával keltett feltűnést, aztán még többet mutatott a gálát követő partin, és a mutogatós széria most meztelen képekkel folytatódik. Mondjuk a meglehetősen kihívó fotókon, amelyek a V magazin különszámába készültek, leginkább a hatalmas bokszkesztyűk és a protektoros alsó kapnak hangsúlyt.

 
J-Lo egy szál bokszkesztyűben pózol
 
J-Lo egy szál bokszkesztyűben pózol

„Sok pofont kibírok, onnan is felállok, és megyek tovább. Olyan kiképzést kaptam, mint egy bokszoló, aki 15 menetet is végig tud küzdeni” – nyilatkozta a magazinnak adott interjújában a 42 éves énekesnő, aki többek között exférjéhez, Marc Anthonyhoz fűződő baráti és szülőtársi viszonyáról is beszél. Azt is bevallja, hogy nem minden munkájával aratott sikert, de szerinte ez abszolút benne van a pakliban.

J-Lo egy szál bokszkesztyűben pózol

 

A színész-énekesnő egyébként az utóbbi időben szinte kizárólag fiatal pasijával, Casperrel mutatkozik. És úgy tűnik, a kapcsolatukat J-Lo egyre komolyabban veszi, hiszen még az Oscar-gálát követő partira is magával vitte a táncost.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top