Életmód

Új trend az intim fehérítés

Míg a nyugati nők barnulni akarnak, Ázsiában fakulni – még a bugyiban is.

Az ánuszfehérítés és a vaginaplasztika óta tudjuk, a bugyiban is van bőven mit átalakítani, legyen szó a formáról vagy éppen a színről. Az ázsiai országokban például az utóbbira mennek rá, az intim terület fehérítése a trend, sőt tradíció.

 

A különféle krémekre, spray-kre, tusfürdőkre és egyéb kozmetikai termékekre óriási a kereslet Indiában, ezek mind világosabb bőrt ígérnek használójuknak. A fenti videóban például egy híres bollywoodi színésznő egy olyan gélt reklámoz, ami az intim terület kifakulását eredményezi – s ami szeremmel láthatóan óriási megkönnyebbülést okoz a fiatal nő számára. Persze nem ez az egyetlen ilyen kozmetikum, világosító termékeknek egész armadája létezik, a bevállalósabbak pedig attól sem riadnak vissza, hogy házi készítésű – gyakran veszélyes – fehérítőszereket kenjenek magukra. De ez még nem minden, Indiában külön telefonos applikációt is kifejlesztettek, ami szintén az öl kifakításában segédkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top