Életmód

Plasztikai sebészetre szervez gyerekzsúrokat Barbie anyu

Az agyonplasztikázott nő szerint idejekorán el kell kezdeni ösztönözni a kislányokat, hogy ha felnőnek, plasztikáztassanak.
Sarah és lánya
Sarah és lánya

A 51 éves brit nő, Sarah Burge, aki korábban azzal került be a hírekbe, hogy lánya 7. születésnapjára mellnagyobbításra szóló kupont ajándékozott, tavaly karácsonyra pedig egy zsírleszívásra szóló utalvánnyal lepte meg szeme fényét, újra hallat magáról. Ezúttal azt vette rommá plasztikázott fejébe, hogy egy szépészeti klinikára szervez majd gyerekzsúrokat, 8–13 éves kislányoknak.

A szépítő zsúron a gyereklányok kipróbálhatnának néhány olyan eljárást, mely már az ő korukban is elvégezhető: pedikűrt, manikűrt, fújós barnítást, műtetoválást, sminket és hajhosszabbítást kapnának, illetve közelebbről is megismerkedhetnének néhány szépészeti beavatkozással, melyeket felnőtt korukban elvégeztethetnek majd. Ezek után – ha van még étvágyuk – rózsaszín dizájntorta elfogyasztásával vezethetnék le a szépülés fáradalmait. Az ötletet egyébként onnan merítette, hogy tavaly a lányának is épp ilyen zsúrt tartott, méghozzá 12 000 font, azaz mintegy 4,2 millió forint értékben.

Az élő Barbie-ként ismert Burge asszony szerint egy ilyen szülinapi buli nem csupán mókás és egyedi, de ösztönzőleg is hat a kislányokra. „Arra bátoríthatjuk gyerekeinket, hogy foglalkozzanak a külsejükkel és legyenek kreatívak. Ugyanis ha nem tápláljuk a kreativitásukat és nem mutatjuk meg nekik, hogyan formálják a hajukat, vagy hogyan sminkeljék magukat, idősebb korukban fogalmuk sem lesz róla, hogyan kell ezt csinálni” – szolgált magyarázattal a Daily Mailben különös tervére, mely miatt sokan akadnak, akik egyszerűen nem tartják épelméjűnek.

A bizarr gyerekzsúr-szolgáltatás egyelőre előkészítési fázisban van, így még nem lehet tudni, mekkora lesz iránta az érdeklődés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top