Életmód

Szülés utáni kilók miatt gúnyolják a szupersztárt

A világ legszebb nőjének tartott színésznőnek tokája van, pedig azt várták tőle, hogy szülés után 3 héttel már lefogy, mint Victoria Beckham. Agyrém.

India egyik kedvenc szupersztárja maga ellen fordította az ország közvéleményét, és nem a botrányos férfiügyei miatt került terítékre, hanem azért, mert nem fogyott le elég hamar a terhessége után, írja az angol nyelvű hírportál, a Guardian. Bár Aishwarya Rai a hazája Victoria Beckhamje, egyáltalán nem őrizte meg a karcsú alakját, és hat hónappal a szülés után is kerekedik, sőt kis tokája is van.

A világ legszebb nője

A színésznő élete egészen mostanáig meseszerűen alakult, húszévesen csücsörített egy Pepsi-reklámban, és onnantól kezdve egész India a lábai előtt hevert. Julia Roberts egyszer a világ legszebb nőjének nevezte, és tulajdonképpen ezzel vált világhírűvé, majd az indiaiak nemzeti kincsévé. Öt évvel ezelőtt vette el az ország legkedveltebb férfi színészének a fia, és az esküvő napján háromszáz rendőr őrizte a házukat. Egy nő mégis felvágta bánatában az ereit az utcán, és később azt állította, hogy a vőlegény barátnője volt.

„Aishwarya számunkra olyan, mint egy istennő – magyarázta a mostani közfelháborodást egy indiai újságíró. – Ő testesíti meg az ideális szépséget, ezért elvárják tőle, hogy mindig tökéletesen nézzen ki.”

Elefánthangokkal parodizálják

A botrány azután robbant ki, hogy lefotózták egy kocsi hátsó ülésén, amint az ENSZ főtitkára számára szervezett partira tartott. A képen pont úgy néz ki, mint egy 38 éves nő nem sokkal a szülés után, nem pedig úgy, mint egy szupermodell.

A szülés utáni kilók miatt gúnyolják a szupersztárt

A hízásáról egy elefánthangokkal kísért videó is készült, amit több mint félmillióan néztek meg a YouTube-on. Ebben elmondják, hogy akár 10 kiló is felmehetett a szépségre, ezért felbérelhetne végre egy személyi edzőt, hogy visszanyerje az alakját. „Vegyen példát Viktoria Beckhamről, aki a szülés után hetekkel már XS-es ruhákat hordott!” – írta egy megvadult kommentelő.

Pedig Beckhamné pont az ellenkező véglet, ami nem minősül követendő példának, főleg nem egy olyan nő számára, aki nem a testéből él. Viszont vannak olyan orvosok, akik azt is helytelennek tartják, ha a nő sokat hízik a terhesség alatt, és közben arra hivatkozik, hogy neki kettő helyett kell ennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top