Életmód

Szex, számok, kérdések

A Nők Lapja Psziché legújabb számában arról kérdeztünk szakértőket, vajon felébreszthető-e újra a szexuális vágy egy kapcsolatban, és ha igen, hogyan – Akovács Éva beköszöntője.

Szex, számok, kérdésekNem hiszek a szexstatisztikákban. Addig rendben, hogy bevallja valaki, hogy harmincas, városi, de annál a kérdésnél, hogy hányszor bújik össze a párjával, simán beikszeli a heti hármat, mert ilyen is volt (a kapcsolata elején, egyszer). Egyébként sincs senki a szobában, meg a nevét sem kell beírnia, miért ne legyen legalább önmaga előtt nagylegény? Egyáltalán, ki mondja meg, hogy mi a normális? Vagy a túl sok, vagy a túl kevés? Tényleg baj van, és ritkábban szeretkezünk? Vagy száz éve is ugyanennyi volt az átlag, csak nem készült netes felmérés, aztán nem beszéltek róla a híradóban? És nem volt közösségi oldal, ahol dicsekedni lehetett, hogy van, aki még ennél gyakrabban szeretkezik? Őszintén, van olyan jelző a szexben, hogy normális? Az viszont tény, hogy a hozzánk fordulók közül sokan szenvednek a szex hiányától – pedig párkapcsolatban élnek. Nem az idősebbekről van szó, hanem harmincasokról, akik vígan élvezhetnék az együttélés előnyeit. Akkor lepődtem meg igazán, amikor egy lánytól azt hallottam, nem szívesen tévézik a párjával, mert már nincs köztük szex, a tévéből viszont árad, és kínos úgy néznie, hogy nem érnek egymáshoz. Huszonkét évesek, mostanában inkább neteznek az ágyban. Ebben a lapszámunkban szakértőket kérdeztünk arról, vajon felébreszthető-e a vágy újra, és ha igen, hogyan.

Szex, számok, kérdésekKattints tovább, és olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!
A tartalomból:

  • A drogról tabuk nélkül – interjú Szabó Győzővel és Csernus Imrével
  • Az eltűnt szex nyomában
  • Így kezeld a kamaszt! – interjú Tari Annamáriával és Vekerdy Tamással
  • Példamutató nagymamák
  • TESZT – Jó páros vagytok?

    Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top