Életmód

Lélekgyógyító rajztanfolyam – nőknek

Erősítenéd az önbizalmad? Szeretnél testben és lélekben is megújulni? Esetleg egy konkrét párkapcsolati problémára keresed a megoldást? Találd meg a választ, találd meg újra önmagad! Rajzolj!

Pszichológiai kísérletek bizonyítják a rajzolás, a festés és más kreatív alkotó tevékenységek (zenélés, táncolás, versírás) lélekgyógyító hatását. A különleges rajztanfolyamra bárki jelentkezhet, aki szeretné átélni az alkotás fantasztikus élményét és lélekgyógyító hatását. Ez nem művészképző: rajzos előképzettség nem szükséges hozzá!

Lélekgyógyító rajztanfolyam - nőknek

A női lélekre specializált lélekgyógyító rajztanfolyam részben a jobb agyféltekés rajzolás módszerére épül, kiegészítve zenés-mesés-verses rajzfeladatokkal, illetve szórakoztató, nevettető asszociációs gyakorlatokkal. A tanfolyamon résztvevők egy képzeletbeli időutazáson vehetnek részt: a gyerekkori emlékek felidézésével, a mesevilág, a zene és a rajzolás összekapcsolásával felszabadultan és gyermeki örömmel alkothatnak. A nők számára kidolgozott tematikában fontos helyet kapnak az őket foglalkoztató önértékelési, illetve magánéleti problémák és azok megoldására irányuló speciális rajzos feladatok is.

A lélekgyógyító rajztanfolyamról és a soron következő nyári időpontokról bővebben itt olvashatsz!

A rajzolás lélekgyógyító hatása segít abban, hogy az ember egészséges és harmonikus viszonyban legyen saját magával, valós énképet alakítson ki magáról, és ez a harmónia a társas kapcsolataiban is megjelenjen. Segíthet azoknak, akik önértékelési zavarokkal, önbizalomhiánnyal küzdenek, kapcsolati, párkapcsolati gondokkal néznek szembe, de azokra is gyógyító hatással lehet, akik megtorpantak az életben, és fásultnak, elégedetlennek érzik magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top