Életmód

4 dolog, amire a YouTube megtanít!

Megőrülsz, amikor a pasid veled akarja megköttetni a nyakkendőjét? Nem tudsz gombot varrni? A YouTube megtanítja – összeszedtünk még párat!

Ha esetleg arra vetemednél, hogy gombot varrjál, de az anyukád sem szeretett, így meg sem tanította. Te pedig csak gyűjtöd, gyűjtöd a leszakadt gombokat – íme, egy rövid videó magyarul, hogyan kell egy kétlyukú gombot szakszerűen felvarrni.

Kiskorunkban csodáltuk anyukánkat, mert vasalás után olyan szépen összehajtott mindent, mintha egy ruhaüzlet polcára kerültek volna az ingek és a pólók. Csodáljuk még most is, mert nekünk ez manapság is nehezen megy. Íme, egy 26 másodperces pólóhajtogatás!

A legtöbb pasinak még az apja kötötte meg a nyakkendőjét a ballagásakor, és nem tudnak, pláne nem is szeretnek nyakkendőkötéssel bajlódni. Ha van kedved lenyűgözni egy pasit a tökéletes nyakkendőkötési technikáddal, akkor itt egy videó, amiből megtanulhatod!

Aztán ha rosszul sikerült a nyakkendőkötés, akár alapszintű újraélesztést is lehet alkalmazni. A vízi mentők szakszolgálatának kedves oktatója elmagyarázza, hogyan. Nyilván ezt szükség esetén már késő nézegetni!

 
Persze nemcsak a YouTube-tól, hanem a Nők Lapja Cafétól is tanulhatsz, naná, hogy sminkelni! Pár perc alatt szebb leszel, mint valaha!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top