Életmód

“Pezsgőfürdő-diéta” segített lefogyni

A legújabb fogyókúrás módszer szerint messziről elkerülheted az edzőtermeket és a fárasztó edzéseket, nem kell íztelen kajákat enned, csak élvezned kell a pezsgést.

Bridget Praytor először ugyanúgy próbált lefogyni, mint mindannyian. Diétázott, izzasztó edzéseken vett részt. Csakhogy teljesen megváltoztatta az életét egy súlyos autóbaleset, ami után ideiglenesen mozgásképtelenné vált, hat hónapon át alig tudott mozogni. A rehabilitációs terápia részeként sokat kellett jacuzziban ülnie, és attól félt, visszahízza a küszködések árán leadott kilókat. Ám meglepődve vette észre, hogy több kiló olvad le róla, mint korábban, és egészségesebbnek érzi magát, mint azelőtt – adott hírt róla a Daily Mail.

Bridget Praytor
Bridget Praytor

Naponta több órát töltött a medencében, ahol sok férfi és nő mesélt neki arról, milyen nehezen tud lefogyni. „Rájöttem, hogy meg kell változtatnom a gondolkodásomat: az alapvető probléma az volt, hogy nem becsültem a saját testem.”
Bridget rájött, hogy tudatosabban kell élnie és táplálkoznia. Ahogy ezt végiggondolta magában, a valóságban is fogyni kezdett. Ezen a tapasztalatán felbuzdulva tollat ragadott és többek között megírta a Hogyan ne diétázz című könyvét. Mint állítja, a fogyni vágyó emberek legnagyobb hibája, hogy nem változtatnak a gondolkodásukon, ami pedig fontosabb lenne, mint az, hogy mit tesznek a szájukba. „Visszakaptam a saját testembe és képességeimbe vetett bizalmamat. És a testem változni kezdett” – nyilatkozott.

A könyv megjelenése után sokan áradoztak az új filozófiáról, bár alátámasztott összefüggések híján a magunk részéről kevésbé hisszük, hogy a jakuzzinak bármi köze lehetett a sikerhez; Bridget talán egy egyszerű fotelben üldögélve is eljuthatott volna a nagy felismerésig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top