Életmód

Alakformáló bugyi miatt fogyott 63 kilót

A fiatal nőn már a "csodafehérnemű" sem segített, ezért elhatározta, hogy megszabadul a túlsúlyától.

A 31 éves Natalie Haley alig egy évvel ezelőtt még 127 kilót nyomott. Egy ismerőse esküvőjére készülve úgy döntött, alakformáló fehérneműt vásárol magának, hogy karcsúbbnak tűnjön az alkalmi ruhájában. „Úgy gondoltam, tökéletes megoldás lesz egy olyan alsó, amilyet Bridget Jones is viselt” – mesélte egy brit lap riportjában.

A terve azonban nem vált be. Ugyan még nagy nehezen magára erőltette a hatalmas bugyit, de az annyira szorította, hogy úgy érezte, szétrobban. A fájdalomtól sírni kezdett, és megpróbálta lerángatni magáról az alsóneműt, ám az a testére szorult. Végül a barátjától kért segítséget, aki szintén nem tudta lehúzni róla a fehérneműt, így kénytelen volt ollóval levágni. „Nem tudom elmondani, mennyire megalázottnak éreztem magam. Az volt életem legrosszabb pillanata.”

Megfelezte a testsúlyát

Megfelezte a testsúlyát

Forrás: The Sun

 

A fiatal nő ekkor határozta el, hogy igenis megszabadul a túlsúlyától. Csatlakozott egy fogyókúrás programhoz, melynek lényege, hogy az egészségtelen ételeket, melyeket addig evett, elhagyta és helyette turmixokat, leveseket és fogyókúrás szeleteket fogyasztott.

A diéta eredményes volt: 10 hónap alatt 63 kilót adott le, megfelezte a testsúlyát. „Más embernek érzem magam. Nemrég még alig tudtam felmásznia lépcsőn a munkahelyemen, és attól is kifulladtam, ha sétáltam egyet a városban. Végre újra élvezem az életet” – lelkendezett Natalie, aki a korábbi párjával is szakított, de azóta már újra szerelmes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top