Otthon

Idősek buliztak az év második legnagyobb slágerére

Pár nap alatt internetes szenzáció lett egy kanadai idősotthon lakóinak produkciójából.

Idősek buliztak az év második legnagyobb slágeréreHa a koreai popipar megkímélte volna a világot a Gangnam Style-tól, jó eséllyel Carly Rae Jepsen kanadai énekesnő Call Me Maybe című dala lett volna az idei év legnagyobb slágere. Egy kanadai idősotthon lakói ez utóbbi dalt tartották szimpatikusabbnak, amikor az intézmény szabadidő-szervezője, Sarah Urquhart segítségével elkészítették az alábbi videót.

A filmecskén a javarészt nyolcvanas éveikben járó hölgyek és urak tátognak a dalra, sőt még rövid koreográfiákat is előadnak. „Valami olyasmit akartunk csinálni, amivel bebizonyítjuk, hogy az életkor csupán egy szám. A lakóink a szívükben nagyon fiatalok” – nyilatkozta egy helyi lapnak Urquhart.

A videót néhány nappal ezelőtt töltötték fel a YouTube-ra és abban reménykedtek, hogy karácsonyig eléri az ezer kattintást. Az internet azonban felkapta a produkciót, és máris közel százezren nézték meg.

A szabadidő-szervező ígérete szerint december elején érkezik a következő videó, melyen a lakók – a legkevésbé sem meglepő módon – a Gangnam Style-t fogják előadni.

Addig is nézzétek meg az első produkciójukat!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top