Életmód

5 gyerek után is csak 50 kiló az anyuka

A családanya soha életében nem diétázott. Sőt inkább hízni szeretne.

Julie és a gyerekek

Julie és a gyerekek

Forrás: The Sun

A 32 éves Julie Gillard-ról ránézésre senki sem mondaná meg, hogy már öt gyermeket szült. A fiatal nő alig 50 kilót nyom, és az alakja majdnem ugyanolyan, mint tinédzserkorában.   

A főállású anyuka soha életében nem fogyókúrázott, mind a terhességei alatt, mind pedig utána azt ette, ami csak jólesett neki. Kimondottan imádja a hizlaló ételeket, a gyorséttermi kajákat, az édességeket, a chipset és a cukros üdítőket, ám ezektől sem hízik el. A párja hobbija a testépítés, ám a nő messzire elkerüli az edzőtermet is, középiskolás kora óta nem sportolt rendszeresen.

Julie teste a terhességeit követően is döbbenetes gyorsasággal regenerálódott: sem a hasa, sem pedig a mellei nem ereszkedtek meg, és mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül visszanyerte a korábbi súlyát.

Bár rengetegen irigykednek rá, ő maga nincs megelégedve a testével, ugyanis szeretne formásabb, nőiesebb lenni. Ennek érdekében hízókúrázni is megpróbált, de mindhiába. Az orvosok szerint Julie valószínűleg azért nem tud hízni, mivel rendkívül gyors az anyagcseréje. Az édesapjára ugyanez jellemző, tehát valószínűleg tőle örökölte.

A nő tisztában van azzal, hogy az egészségtelen ételek fogyasztása – még ha nem is hízik el tőlük – helytelen, épp ezért odafigyel arra, hogy a gyerekeinek ne ezzel mutasson példát. Szerencsére a párja vele ellentétben egészségesen étkezik, és a gyerekeket is eszerint táplálják.

„Az emberek mindig azt mondogatják, hogy bár ilyen testük lenne, mint nekem, én viszont szeretném megváltoztatni” – vallotta be Julie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top