Életmód

Tartós fogyás: álom vagy valóság?

Szinte minden ember fejében ott motoszkál a gondolat: de jó lenne egy kicsit lefogyni, vagy itt-ott célzottan alakítani a testük kontúrján. Persze mindezt tartósan, mégis műtéti beavatkozás, kínzó diéta, és jojó effektus nélkül. Nos, íme!

Tartós eredményt akarok!

Természetes, hogyha már keményen megdolgoztunk a fogyásért, azt tartósan szeretnénk megőrizni. Erre a néhány éve még csupán két módszer létezett. Az egyik a megállás nélküli diéta rendszeres testmozgással ötvözve, a másik pedig a műtéti úton elvégzett zsírleszívás. Az előbbit, bár akadnak, akiknek sikerült, a nagy átlag képtelen kivitelezni. Utóbbit pedig, a borsos ára miatt, még kevesebben engedhetik meg maguknak. Nem is beszélve arról, hogy a plasztikai műtét kockázatokkal is jár, ami azért jogosan készteti hezitálásra az embert.

Tartós fogyás: álom vagy valóság?


Jojó, ami nem jó

Hogy miért nem sikerül hosszú évek alatt sem végleges megoldást találnunk a makacs zsírpárnák ellen? Miért nem hatásosak a sztárdiéták vagy a csodapirulák?
Miért onnan fogyunk le, ahonnan a legkevésbé szeretnénk? Miért hízzuk vissza a nehezen leadott kilókat? Kevesen tudják, hogy adott számú zsírsejttel születünk, melyeknek száma életünk során nem változik, hiszen nem szaporodnak, csak a térfogatuk nő (akár tízszeresére is) vagy csökken, ha fogyunk, vagy ha hízunk.

A fogyasztó tabletták, fogyókúrák, diéták, a különféle fogyasztó kezelések, a rendszeres edzések kivétel nélkül mind csak a zsírsejtek térfogatát csökkentik, ha azonban nem figyelünk folyamatosan magunkra, akkor az átmeneti javulás után a visszahízás lehetősége mindig fennáll, és támad minden fogyókúrázó rémálma, a jojó-effektus. De mégis mit tehet ilyenkor az ember lánya?

A titok a zsírsejtek számának csökkentésében rejlik

Az ultrahangos zsírbontás

  • Célzott: A kavitációs kezelés nagy előnye, hogy csak a problémás terülten csökkentjük a zsírsejtek számát, így nem a mellünkből fogyunk le, ha éppen a hasunkból szerettünk volna.
  • Eredményes: a körfogat csökkenés már az első kezelés után jelentkezik, a 10-15 kezelés után pedig ruhaméret-csökkenéssel járhat, emellett eltűnteti a narancsbőrt is.
  • Tartós: a megsemmisített zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak, nincs visszahízás, jojó-hatás kizárt.
  • Hiánypótló: olyan területeken is hatásos, ahol más módszerek csődöt mondanak
  • Biztonságos: kizárólag a zsírszövetben található zsírsejtekre hat
  • Fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai

A biztos és tartós megoldás kulcsa, hogy valamilyen módon csökkentsük a zsírsejtek számát a problémás területen. Erre jelenleg két módszer áll rendelkezésünkre: a zsírleszívás és az ultrahangos zsírbontás.

Az ultrahangos zsírbontás a kavitációnak nevezett fizikai jelenség elvén működik. A kavitáció során a 40.000 Hz-es ultrahanghullám révén keletkezett vákuumbuborékok következtében a zsírsejtek fala megreped, és a zsírsejtek elpusztulnak.

Tartalmuk a nyirok- majd a vérkeringésbe jut, és végül májon és a veséken keresztül távozik szervezetünkből.

Ultrahangos zsírbontás: otthon vagy szalonban

Manapság már a legtöbb kozmetikai szalonban elérhető szolgáltatás az ultrahangos zsírbontás. Igen ám, de a szalon kezelések árának kikalkulálásánál nem vették figyelembe az átlag magyar nők fizetését, így ezt sem engedheti meg magának akárki. Egy 10 alkalmas has-kezelés nagyjából 80.000-100.000 Ft-ba kerül, és itt  még csak egy testrészről beszélünk. És ugye megint bejön, a képbe, hogy több “javítani való testrészünk van” tehát duplázódnak triplázódnak az árak, akár 300.000 Ft is lehet a vége és az  fránya idő is közbeszól, amiből sohasem elég. Hiszen a kezelésekhez el kell menni a szalonba, ahol minimum egy órát töltünk el az utazásról nem is beszélve.

De szerencsére erre a problémára is megszületett a megoldás, hiszen ma már létezik egy költséghatékony megoldás ami nem mást mint az  otthoni ultrahangos zsírbontó készülék a Forever Slim.

A Foreverslim ultrahangos zsírbontó készülék a szalonkezelések árának töredékéért.

Tartós fogyás: álom vagy valóság?

 

A Forever Slim azonos elven (kavitáció), azonos frekvencián (40.000 Hz) azonos hatásfokkal és szintén fókuszált ultrahangfejjel működik, mint a szalongépek.

Az elmúlt években több ezer vásárló és több sztár is csatlakozott az elégedett felhasználók népes táborához. Olvasd el a tapasztalataikat.>>>

Otthon olcsóbb!

A Forever Slim előnye, hogy a kezeléseket otthon, kényelmes körülmények között lehet elvégezni, ráadásul karcsúságunk titkát is megtarthatjuk magunknak. Saját ultrahangos zsírbontó géppel nem csak időt, de pénzt is megtakaríthatunk: egy ultrahangos zsírbontó szalonbérlet áráért több testrészünket is kezelhetjük a kívánt eredmény eléréséig. Emellett a gépet az egész család használhatja, így még kifizetődőbb.

Számold csak össze, mennyit költöttél eddig  fogyasztószerekre, testkezelésekre, narancsbőr elleni krémekre és mennyibe kerül egy zsírbontó szalonbérlet?

Szeretnél tavaszra bomba formába kerülni?

Feszes hasat, feneket, combot szeretnél?

Látványos, tartós eredményt akarsz?

Eltüntetnéd narancsbőröd?

Éhezés és fájdalom nélkül karcsúsodnál?

Ha nem szeretnél többet feleslegesen pénzt költeni, akkor ne késlekedj!

Mert a közelgő Karácsony alkalmából különleges meglepetéssel készültünk a Nők Lapja Café olvasóinak így Neked is.

A részletekért kattints  www.forvereslim.hu oldalra >>>

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top