Életmód

Férfias férfiakat akarnak a nők

Elegünk lett a metroszexuális pasikból. A férfi igenis legyen férfi!

Legyen férfi!
Legyen férfi!

A nők kétharmada szerint manapság a férfiakból általában véve hiányzik a hagyományos értelemben vett férfiasság és az ehhez társuló készségek és képességek – derült egy nemrégiben készült felmérésből.

Bár a nők többsége szerint az olyasmik, mint például az autószerelés vagy épp a számítógép megjavítása a férfiak feladata lenne, rengeteg pasi nem képes rá. Viszont az olyan egyszerűbb dolgokat, mint például a fűnyírás vagy épp egy szög beverése, legalább még képesek ellátni.

A megkérdezett férfiak 51 százaléka elismerte, hogy a nőknek igazuk van, és bizony jócskán vannak olyan hagyományosan férfias területek, melyeken valóban nem lennének képesek helytállni.

A kutatás eredményei szerint leáldozóban a metroszexuális férfiak csillaga, akiknek egyik megtestesítője például az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson. A nők mind belsőleg, mind pedig külsőleg férfiasabb férfiakra vágynak.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Férfias férfiakat akarnak a nők

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top