Életmód

Ken babává műttette magát a plasztikafüggő férfi

Még a testét sem maga gyúrta ki, inkább szilikonból csináltatott izmokat.

„Mindig is odavoltam a plasztikai sebészetért, mivel ez a kreativitás egyfajta kiterjesztése” – fogalmazott egy tévéműsorban a 32 éves Justin Jedlica, aki közel száz plasztikai műtéten esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy Ken baba.

Az eleven Ken
Az eleven Ken

Az első műtéte egy orrplasztika volt 18 éves korában, az azóta eltelt években pedig szinte egyáltalán nem maradt olyan testrésze, melyen ne alakíttatott volna valamit. Teljesen átszabatta az arcformáját, az orrát többször is, feltöltette az ajkait, de látványos izmai sem valódiak, hanem szilikonimplantátumokkal készültek. Idáig összesen nagyjából 22 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra.

Bár eddig még elkerülték a komplikációk, az orvosai rendszeresen figyelmeztetik, hogy álljon le a műtétekkel, ugyanis az implantátumok ilyen mennyiségben akár  teljesen lebonthatják a testszöveteit. A férfit azonban ez nem ijeszti meg: „Elfogadtam ezeket a kockázatokat. Nem hiszem, hogy bármi, amiért érdemes élni, kockázatmentes lehet – mondta Justin. – Ez olyan, mintha azt kérnéd Picassótól, hogy ne fessen.

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

A Windows Phone-verzió néhány napon belül szintén elérhető lesz itt!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top