Életmód

Hogy turbózd fel az immunrendszered?

Nem tudod, hogyan erősítsd az immunrendszered? Pedig ott a válasz Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.

Most van itt a köhögés, orrfolyás, megfázás és az influenza szezonja. Minden évben azt gondoljuk, idén talán megússzuk, aztán persze sajnos nem. Pedig csak egy kicsit kéne jobban odafigyelni, ahogy a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán is próbálnak választ kapni olvasóink, hogyan kerülhetnék el a betegségeket.

Dene71 például azt szeretné tudni, hogyan erősítse az immunrendszerét, mert idén már másodszor kellett antibiotikumhoz nyúlnia. Hajdú Zsuzsa szakértőnk próbált a segítségére sietni, és a többi között azt javasolta, hogy egy bizonyos zöldség levével sokat tehet a szervezete védekezőrendszerének erősítéséért.

Hogyan turbózzam fel az immunrendszerem?

Persze többen nem csupán magukért aggódnak, hanem a családjukat is szeretnék megóvni a téli betegségektől. Jutler3 abban kér segítséget a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán, hogy az óvodás kislánya szervezetét mivel erősítse. Nemcsak szakértőinktől kapott választ, hanem az egyik lelkes fórumozónk is segített az anyukának azzal, hogy egy gyógynövény teáját javasolta. Mokaboo pedig arra kíváncsi, ha a teát nem szívesen isszák meg a kislányai, akkor mit adjon nekik a náthás időszakban.

Fulik is azt szeretné tudni, hogyan ússza meg a gyógyszerszedést, ő inkább homeopátiás szerekkel szeretné a gyógyulást elérni. Dr. Asbót Júlia javasolt is neki pár szert a gyorsabb gyógyulás érdekében a Válaszkereső oldalon. Kertészlány pedig arra kíváncsi, mi a különbség a vörös áfonya és a tőzegáfonya között, és ha te sem tudod a választ, kukkants be a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalára.

Ha van egy jó tipped, vagy te is kíváncsi vagy, mit tanácsolnak a többiek, akkor klikkelj a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalára. De ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned a Válaszkeresőre, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – mindig lesz valaki, akit monitornál találsz, és segít neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top