Életmód

Válaszkereső: Hogyan előzd meg az influenzát?

Milyen immunerősítő módszerek vannak, és lehet-e lázasan szoptatni? A válaszokat megtalálod a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.

Most már hivatalosan is influenzajárvány van az országban, így nem csoda, hogy a héten a betegség megelőzése, a gyerekek védelme volt a fő téma a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán. „A kisfiam 12 és fél hónapos. Hogyan tudom megóvni gyermekemet és magamat az influenzafertőzéstől?” – kérdezi aggódva Jutler3, akinek két szakértőnk is a segítségére sietett a válasszal. Kardos Zsuzsanna négy pontban írja le, mi ilyenkor a legfontosabb. Gyakorló kismamáknak ajánljuk! Hasonló a kérdése egy másik anyukának is, aki azt szeretné tudni, hogy hogyan tudná a gyerekei immunrendszerét felturbózni.

Hogyan előzd meg az influenzát?

„Lázasan is lehet szoptatni?” – érdeklődik a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán Kilindare. „Vannak olyan betegségek, amelyekkel nem lehet szoptatni” – írja válaszul Diószegi Eszter, szakértőnk, de jó híre is van a kismamának, amit itt elolvashatsz.

Biztosan ti is próbáljátok természetes immunerősítőkkel átvészelni a telet, Liliputtony is szeretne tippeket, mit egyen, hogy elkerülje az influenza. Nemcsak a szakértőink, hanem lelkes fórumozók is javasoltak néhány természetes „trükköt”, például itt olvashatjátok az apróbojtorján-tea receptjét, ami jól jöhet az influenzás napokra (vagy még előbb).

Talán nem tudjátok, hogy létezik házi influenzateszt, Maracuya3 szeretne erről többet megtudni a Válaszkereső oldalán. Hol lehet hozzájutni, meddig áll el? Segítséget találtok a Válaszkereső oldalon!

Persze nemcsak influenza témában írhattok a Válaszkeresőre, ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – a szakértőink vagy a többi olvasó szívesen segítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top