Életmód

Mit csinálj, hogy ne töredezzen a hajad?

Meleg ollós vágás vagy hajpakolás? Mi a legjobb a töredezett hajra? A választ megtalálod a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.

Már Ti is megéreztétek a tavasz előszelét, legalábbis készültök a tavaszi nagy megújulásra kívül-belül. Sokan kérdeztetek a Válaszkeresőn a töredezett hajról, pontosabban arról, mit lehet csinálni, hogy gyönyörű legyen a hajunk.

Mit csinálj, hogy ne töredezzen a hajad?

„Mitől lesz szép, egészséges a hajam?” – kérdezi Simisos, aki úgy érzi, nem használ semmilyen sampon. A szakértőnk természetes hajpakolásokat javasol – ha kíváncsi vagy rájuk, itt megnézheted. Netfugg04 a meleg ollós hajvágásról érdeklődik, az vajon segíthet-e a töredezett haján. „A meleg hajvágás lényege az, hogy a hajszál végén a vágás után keletkező sérülést azonnal beforrasztja a 110 fokos olló, így a folyadék a hajszál belsejében marad, és nem fog a vége felszakadozni” – magyarázza a különös eljárást Szabó Anikó szakértőnk a Válaszkereső oldalon.

Bonorlo pedig azt szeretné tudni, hogy a menstruáció miatt töredezhet-e a haja. A Válaszkereső oldalon Szigeti Zsuzsanna szakértőnk azt tanácsolja, hogy belsőleg kezelje a problémát. „A spenót nagyon sok egészséges anyagot juttat a hajba” – írta Zsuzsanna, de nem ez az egyetlen tippje a problémára.

Persze nemcsak ebben a témában írhattok a Válaszkeresőre, ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – a szakértőink vagy a többi olvasó szívesen segítenek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top