Életmód

Rihannáé és David Beckhamé az álomtest

A soványság helyett már a nőknél is a sportos testalkat a menő. Végre!

Egy Nagy-Britanniában készült felmérésben arról kérdezték az embereket, hogy milyen testalkatot és testrészeket találnak leginkább vonzónak.

A nők férfiakra vonatkozó kívánságlistájának élére a kockás has, az izmos kar és a kidolgozott mellkas került. A férfiak szerint a nőkön az izmos has a legszexisebb, majd a formás fenék és combok következnek. Ez alapján a hírességek közül David Beckham és Rihanna birtokolják az álomtestet, de Gwen Stefani és Pink is megfelelnek a „feltételeknek”.

Álomtestek
Álomtestek

A felmérésből kiderült az is, hogy az egészséges fizikumot már többen találják kívánatosnak, mint a soványságot. A nők több mint fele inkább sportosan szeretne kinézni, semmint úgy, mint egy csontsovány topmodell.

A férfiak többsége szintén olyan testet szeretne, amilyen a sportolóké, ezen belül is leginkább az atléták, a búvárok és a kerékpárosok testfelépítését tartják követendő példának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top