Életmód

Sikert aratott a nőiesen telt próbababa

Sokan örülnének, ha a valószínűtlenül vékony bábukat ilyenekre cserélnék le.

Egy nők jogaival foglalkozó Facebook-oldalon jelent meg nemrégiben ez a fotó, mely egy svédországi fehérneműboltban készült az ott kiállított, nőiesen telt alkatú próbababáról.

Kép: Facebook
Kép: Facebook

A képet néhány nap alatt több, mint hatvanezren lájkolták és közel húszezren osztották meg. „Éppen ideje volt” – írta az egyik hozzászóló. „Tetszik. Sokkal természetesebb és csinosabb” – így egy másik vélemény.  A több ezer kommentelő többsége hasonlóképp szimpatikusnak találta az átlag nőéhez hasonló testalkattal rendelkező bábut, és rengetegen megjegyezték azt is, hogy örülnének neki, ha a valószínűtlenül magas és vékony próbababákat minél több márka ilyenekre cserélné le.

Egyes források szerint a kép a H & M egyik üzletének fehérneműosztályán készült, ám ezt a cég szóvivője a sajtóban cáfolta, ugyanakkor hozzátette: elképzelhető, hogy a jövőben ők is használnak majd teltebb kirakati babákat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top