Életmód

Aranyrögöt kapnak a sikeres fogyókúrázók

Nem az egészségesebb élet ígéretével kecsegteti a túlsúlyos állampolgárait Dubaj, hanem aranyrögökkel. A fogyásért cserébe ugyanis azt lehet kapni.

Aranyrögöt kapnak a sikeres fogyókúrázókKülönös népegészségügyi programba vágott a világ egyik leggazdagabb országa. Majdnem a népesség fele kövér vagy túlsúlyos Dubajban, ezért úgy döntöttek, hogy a hangzatos szlogenek helyett pénzzel, pontosabban arannyal motiválják fogyókúrára a lakosságot.

Csak regisztrálniuk kell a jelentkezőknek, és 30 nap alatt legalább 2 kilót kell fogyniuk ahhoz, hogy megkaphassák a jutalmat: félkilónként 1 gramm aranyat. Hogy még izgalmasabb legyen, felső határ nincsen, vagyis minél több kilótól szabadulsz meg, annyi arannyal többet vághatsz zsebre a végén.

Ez így elsőre nagyon ösztönzően hathat, de vajon mennyire érdekli az aranyrög a túlsúlyos dubajiakat, amikor alanyi jogon jár nekik átszámítva nagyjából 700 ezer forint minden hónapban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top