Életmód

Így szakítunk a Facebookon

Amióta közösségi oldalak léteznek, a szakítás is bonyolultabbá vált.

Aki a párkapcsolatát „kirakatba teszi” a Facebookon, az bizony szakítani is nyilvánosan kénytelen. Az emberek 42 százaléka a kapcsolat felbomlása után egy hónapon belül törli egykori párját az ismerősei közül. 34 százalék az összes olyan fotót is eltávolítja az

Te törölted az exe(i)det a Facebookon?

  • Igen
  • Nem
  • Jobb lenne, de nem megy
  • Van, akit igen, van akit nem
  • Igen
    0%

  • Nem
    0%

  • Jobb lenne, de nem megy
    0%

  • Van, akit igen, van akit nem
    0%

  • Ebben a témában csak belépés után lehet szavazni.

mceBlockPasteEnd

oldaláról, amelyen az exével látható – derült ki egy tanulmányból. A felmérésben részt vevők közel egyharmada ráadásul nem csupán magát a párját, de a közös barátaikat, illetve az ex családtagjait is törli.

A válaszadók 65 százaléka a szakítást követő hónapban a Facebookon is bejelenti, hogy véget ért a kapcsolata, mégpedig jellemzően úgy, hogy egyedülállóra változtatja a kapcsolati státuszát, míg ötödük szintén egy hónapon belül újra kapcsolatbanra vált egy új szerelem miatt.

A megkérdezettek 17 százaléka ugyanakkor direkt nem törli ki a volt partnerét az ismerősei közül, és élvezettel idegesíti azzal, hogy fotókkal, állapotfrissítésekkel a tudtára adja, hogy már új párja van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése