Életmód

Egymillió dolláros sorsjegyet talált egy utcaseprő

A nyeremény nem változtat semmin, a szerencsés köztisztasági dolgozó továbbra is heti hat napban akar munkába járni.

Egymillió dollárt érő sorsjegyet talált egy New York-i utcaseprő a Sandy hurrikán után takarítva az amerikai nagyvárost tavaly október végén.

Marvin Martinez utcaseprő egy kollégájával a lehullott faleveleket seperte össze egyik este, amikor megpillantotta a sorsjegyet. Mint utólag bevallotta, először azon tűnődött, hogy érdemes-e egyáltalán lehajolnia érte. Végül felvette, és egy lámpa alatt megszárította az átázott, alig olvasható szelvényt. Elvitte a fogadóirodába, de ott a vihar után még nem volt áram, és nem tudták ellenőrizni, hogy kihúzták-e. „Ezért mindenféle kérdéseket tettek fel, majd azt mondták, hogy megvizsgálják. Aztán el is feledkeztem róla” – mesélte az utcaseprő, akit bő egy év elteltével hívtak fel a szerencsejátékcégtől.

Forrás: celebritynetworth.com
Forrás: celebritynetworth.com

Mivel az eltelt egy évben senki más nem jelentkezett a nyereményért, az a megtalálót, a sorsjegy bemutatóját illeti. Az adók és egyéb költségek levonása után 516 ezer dollár (111 millió forint) üti az El Salvadorból hat éve bevándorolt 27 éves férfi markát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top