Életmód

El kell hagynia a barátját, mert az kerekes székbe került

A szülők olyan férfit akarnak a lányuk mellé, aki szép jövőt tud számára biztosítani.

El kell hagynia a barátját, mert az kerekes székbe kerültA 23 éves, kínai Yang Nant a szülei arra kényszerítik, hogy szakítson a barátjával, Yan Hongbóval, méghozzá azért, mert a fiú egy súlyos motorbaleset után lebénult, és azóta kerekes székhez kötve él. A lány szülei három évet adtak a fiúnak, hogy újra megtanuljon járni, azonban az idő letelt, és ő még mindig mozgáskorlátozott.

Yang könyörgött a szüleinek, hogy adjanak haladékot, végül még hat hónapot kaptak. Nincs azonban remény, hogy ez idő alatt a fiú felálljon a tolószékből. Bár gyógyítható lenne, de a kezelést nem tudják megfizetni. Arra is alig van pénzük, hogy egyik napról a másikra megéljenek.

A helyzetet még drámaibbá teszi, hogy Hongbo egyedül a barátnőjére számíthat. A fiú szülei ugyanis a balesete után összevesztek, és az apja úgy megütötte az anyját, hogy az asszony belehalt, a férfi pedig börtönbe került. Yang ezután kilépett a munkahelyéről, és otthon maradt szerelmével, hogy a nap 24 órájában ápolhassa.

A fiatal pár szeretne együtt maradni, ám úgy érzik, ehhez csodára lenne szükség.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top