Életmód

Retrodiéta: így fogytak nagyanyáink!

Zsírlemosó szappan, bőrvasaló csodagép – úgy tűnik ezekből a régi hirdetésekből, hogy a nők nagy része évtizedekkel ezelőtt is szeretett volna fogyni – minél egyszerűbben.

1. A csoda szaunanadrág

forrás: Retronaut
forrás: Retronaut

Fantasztikus választás lehetett a gumimatracra hajazó otthoni szaunanadrág. Elképzeljük, ahogy ebben főz a jóasszony, és ebben eszi meg a férj is a finom vacsorát, vagy akár fordítva. Kisebb derekat és hasat ígér a forró nadrág. Szinte sajnáljuk, hogy ebben a formában már nem lehet kapni.

2. Zsírszappan

forrás: La-Mar
forrás: La-Mar

Lemossa a zsírt használójáról ez a csodaszappan a hirdetés ígérete szerint, sőt ha már ott van, fiatalít is. És nem kell semmit bevenni, és diétázni sem kell. Hát, sokan mit nem adnánk egy ilyen szappanért 2014-ben!

3. Zsírolvasztó masina

forrás: The Milwaukee Sentinel
forrás: The Milwaukee Sentinel

Azt már tudjuk, milyen volt az ideális nő 1930-ban, talán ezt a szuper zsírolvasztó masinát használta. És a gyártói nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is ajánlják a masszázsgépet, ami azért kicsit hasonlít a régi idők hátborzongató vibrátoraira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top