Életmód

Elvették a családjától a 20 kilós kisbabát

"Ha sírt, megetettem" – ezt mondta a nyolc hónapos, húsz kilós kisfiáról a kolumbiai anyuka. Végül a család kért orvosi segítséget, amikor már gond volt a házból kivinni a kisgyereket.

A nyolc hónapos Santiago majdnem 20 kilót nyom, nagyjából annyit, mint egy hatéves gyerek. Kolumbia legnehezebb kisgyerekének az anyukája kért segítséget egy alapítványtól, azt írta, a kisfia már olyan nehéz, hogy nem tudja kivinni a házból. Eunice Fandino, az anyuka magát hibáztatja, azt mondta, amikor a kisfia sírva fakadt, ő inkább mindig megetette, ezért hízhatott el ilyen súlyosan Santiago.

A kisfiúra most több operáció is vár, viszont előtte a kórházban, orvosok fogyasztják le komoly felügyelet mellett. “Ettől még a jövőben sajnos valószínűleg cukorbetegséggel, magas vérnyomással kell majd megküzdenie” – mondta a kezelőorvosa. Nagyon sokáig fog tartani, mire meggyógyul az orvosai szerint, akkor is egészséges ételekre, odafigyelésre, és sok mozgásra lesz szüksége nagyobb korában.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Korábban már egy amerikai kisfiút is elvettek a szüleitől, mert 8 évesen 90 kilósra hízott!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top