Életmód

Súlyemelős képekkel sokkolt a terhes kismama

Szülés előtt pár héttel is hatalmas súlyokat emelgetett egy amerikai kismama, és erről képeket is tett fel az internetre. Sokan kiborultak rajta, most bebizonyította, semmi baja nem esett a kisfiának.

“Én a kisfiam is nagyon jól vagyunk” – közölte 4 hónappal a szülés után Lea-Ann Ellison, aki azzal sokkolta az internetezőket, hogy 8 hónapos terhesen még hatalmas súlyokat emelgetett, és erről fényképet is posztolt. “Ráadásul még a súlyom is kevesebb most, mint amikor teherbe estem” – tette hozzá.

Súlyemelős képekkel sokkolt a terhes kismama

 

A crossfit-őrült anyuka akkor kapott hideget-meleget, sokan kritizálták, hogy ekkora hassal már nem biztonságos ilyen súlyokat emelgetni. Lea-Ann ezekre a kritikákra reagálva mutatta meg a kisfiát, hogy mindenki lássa, semmi baja nem esett.

Súlyemelős képekkel sokkolt a terhes kismama

 

Korábban egy New York-i balerina fotóin ámult a világ, aki még kilenc hónapos terhesen sem hagyott fel a mozgással. Ti mit gondoltok, biztonságos ekkora hassal súlyt emelni vagy balettozni?

forrás: TMZ

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top