Életmód

39 hetes terhesen is táncol a balerina

A várandóssága alatt végig aktív maradt.

39 hetes terhesen is táncol a balerinaMary Helen Bowers New York-i balerina eddig leginkább arról volt ismert, hogy ő készítette fel Natalie Portmant A fekete hattyú című film főszerepére, illetve a Victoria’s Secret modelljeit is tréningezi. A 34 éves táncosnő most ismét felhívta magára a figyelmet, ugyanis 39 hetes terhesen, hatalmas pocakkal még mindig táncol, illetve kidolgozott egy balett alapú edzésprogramot kismamák számára.

Azt mondja, a tánc segített neki az erőnléte megőrzésében a várandóssága alatt, illetve enyhítette a terhesség több kellemetlen mellékhatását is, így például a hátfájást és a végtagok duzzadását.

A kismama balerina egy sajtónyilatkozatában elmondta: végig nagyon óvatos volt, és az orvosa tanácsait figyelembe véve alakította ki a speciális edzéstervet.

„A terhesség igazán izgalmas és kreatív időszak lehet” – fogalmazott. Azt tanácsolja a várandós nőknek, hogy a terhességük alatt is maradjanak aktívak, és ne harcoljanak a testükben zajló változásokkal.

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top