Életmód

Itt a veszélyes étrend-kiegészítők listája!

Vigyázni kell az étrend-kiegészítőkkel, mert több forgalmazó jogosulatlanul teszi rá a termékeire az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet logóját. Vásáslás előtt érdemes böngészni a listát az OÉTI honlapján, ott nemcsak a hamis logós, hanem a betiltott szerek listája is megtalálható.

Egyes étrend-kiegészítő készítmények forgalmazói jogosulatlanul használják az OÉTI logóját – hívja fel a figyelmet az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet, ahol már jogi lépéseket is tettek a forgalmazók ellen.

A lényeg, hogy ezek a forgalmazók azt állítják magukról, hogy van engedélyük, közben pedig nincs. “Az intézet egyetlen étrend-kiegészítő termék tekintetében sem adott felhasználási jogot az OÉTI-védjegy használatához” – hangúlyozza közleményében intézet.

Vásárlás előtt érdemes megnézni az OÉTI listáját itt, ahol nemcsak a logó miatt betiltott étrend-kiegészítőket találjuk meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top