Életmód

Extra tippek: bevásárlólista narancsbőr ellen

Elindult Balogh Rita fitneszedző 30 napos narancsbőr elleni programja nálunk és a Wellness magazinban. A tornagyakorlatok mellé hírlevél-olvasóinknak most egy bevásárlólistát küldünk, ételeket, amelyek segítenek búcsút mondani a cellulitisznek.

Szállj be te is a 30 napos narancsbőr elleni programunkba! – hirdetjük büszkén, és reméljük, hogy minél többen csatlakoztok a napi 10-15 perces tornához, amit Balogh Rita, a FittAlak népszerű oldalának létrehozója állított össze.

Hétről hétre megmutatjuk az ajánlott tornasort, amit tényleg nagyon egyszerű, és kezdők is meg tudják csinálni. Most viszont a tornagyakorlatokon túl ajánlunk néhány karcsúsító, zsírégető ételt, tehát szuperül kiegészíti a cellulitisz elleni programot!

Jót tesz a narancsbőr ellen:

 ananász,  rozmaring, petrezselyemzöld, brokkoli, avokádó, spárga, kelbimbó, zöld tea,  fokhagyma, körte, zabpehely, áfonya, papaya, gyömbér, árpa

Ezeket kerüld:

cukor, cukrozott ételek, olajos magvak, finomított liszt, telített zsírok (pl. vaj, sajt), olajban sült ételek, zsíros tejtermékek, csokoládé, alkohol, magas nátriumtartalmú ételek, kevés folyadék, dohányzás

Rita extra tippjei:

1. Erősítsd a comb- és farizomzatod, melyek feszessé teszik a legkritikusabb testrészeket, például biciklizéssel!

2. Hetente háromszor egy óra kardioedzést is iktass be (futás, biciklizés, lépcsőzés), mely megpörgeti az anyagcserét!

3. Az edzés mellett próbáld ki az infraszaunát, az ezzel leadott verejték 20 százaléka méreganyag!

Szállj be te is 30 napos narancsbőr elleni programunkba!Tarts ki – már csak 3 hét van hátra a programból, egy hét múlva újabb gyakorlatok várnak Ritától! A teljes programot pedig elolvashatod a Wellness magazin áprilisi számában, amiben külön kerékpáros mellékletet is találsz!

Itt, a Nők Lapja Cafén hétről hétre megtalálod a következő tornagyakorlatokat, és ne felejtsétek, hogy Rita extra tippjeit is csak itt, a heti hírlevelünkben találjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top