Életmód

A nők nagy része megtartja a kihízott ruháit

Legalább 14 olyan ruhadarab lóg a szekrényünkben, ami már nem jön ránk, mégis megtartjuk őket egy friss felmérés szerint. Azt reméljük, egyszer újra fel tudjuk venni...

A régi kedvenc farmerünk, amit már nem tudunk begombolni, egy szoknya, amit már nem tudunk felhúzni, vagy éppen egy szűk póló, ami már túlságosan feszül. Állítólag 14 olyan ruhadarabot tárolunk a gardróbban, ami akár évek óta nem passzol ránk.

A nők kétharmada azért nem dobja ki, vagy éppen ajándékozza el ezeket a darabokat, mert azt

reméli, egyszer majd újra hordhatja a most még szűk ruhákat.

“Szerintem abszolút motiváló megtartani ezeket a ruhákat, hiszen látod a célt magad előtt. A fogyókúrám alatt mindig ezeket a ruhákat nézegettem, és hatalmas öröm volt, amikor újra belebújtam egy régi ruhámba” – meséli Chelsey.

“Én megtartottam a  terhességem előtti ruhákat, de végül annyira bosszantottak, hogy elajándékoztam őket, rám teljesen demotiváló hatással voltak” – teszi hozzá egy másikuk. Olyan is akad, aki inkább a nagy ruhákat tartották meg, vagyis a nagy fogyásuk előtti korszakból, hogy lássák, honnan indultak, és mit nem szeretnének még egyszer.

Nektek vannak rég nem hordott ruhák a szekrényetekben?

 

forrás: womenshealthmag.com

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top