Életmód

Nekem ez kell!

Szeretnél megtakarítani kártyás vásárlásaid során? Ráadásul mindig a hó végén indulnak a legjobb leárazások? Mire megkapod a fizut, már nem lesz meg a trendi szandál, amivel hetek óta szemezel? Kinézted a legújabb kütyüt, de csak az USA-ban kapható? Van megoldás!

Soha nem gondoltam volna, hogy egy hitelkártya lehet ennyire sokoldalú – meséli Detti (25), aki az OTP Bank munkatársaként próbálhatta ki az elsők között a pénzintézet egyik legújabb szolgáltatását. Az American Express Blue kártya igényléséhez elegendő 80 ezer forintos fix jövedelem, és mindenki számára hasznos. A kártya számtalan helyzetben segített Dettinek is. Amikor egy amerikai weboldalon szerette volna megrendelni a telefonjához a Magyarországon nem kapható egyedi hangfalat, csak az AmEx kártyájával tudta ezt megtenni. A kártyához ugyanis díjmentesen jár a Global Shop szolgáltatás. Így egy amerikai cím segítségével a csak a tengerentúlon átvehető árut is idehozzák neked. Sőt, a megrendelt áru mellé automatikus vásárlási biztosítás is jár!

Az American Expressnek egyik előnye, hogy a bank pénzét díjmentesen is használhatod, ha időben visszafizeted az elköltött összeget, de ami legalább ugyanennyire fontos, hogy a vásárlásaid után visszatérítés is jár, amivel évente akár 30 ezer forintot is megtakaríthatsz. Egy százalékot minden kártyás költésed után jóváírnak neked – sőt, ha a rezsit innen fizeted, az után is jár a visszatérítés. Az alap egy százalékon felül rendszeresen megújuló partneri akciók is vannak (például Mol, Lidl, C&A), melyekkel akár további 3%-ot is megspórolhatsz. Emellett a kártyához ingyenes asszisztencia, valamint a kártyával az utazáshoz vásárolt jegyek felhasználása során nyújtott utazási balesetbiztosítás is jár.

Detti szerint azonban a legjobb érzés mégis fizetni vele. Az American Expresst mindenütt a világon megismerik, a fiatalos Blue-val már mindenki komolyan vesz – meséli, és el se tudja képzelni, hogyan ugrálnák körül, ha egy Goldot kapna elő a tárcájából.

 

Miért jó az OTP Bank American Express Blue hitelkártyája?

  • Megtakarítás a vásárlásokra, ami közüzemi számlákra is érvényes
  • Megújuló partneri akciók keretében az egyedi kedvezmények mellett 3 százalékos visszatérítés
  • Díjmentes szolgáltatói- és felhasznált keretre vonatkozó teljes összegű beszedési megbízás adható
  • Nyolcvanezres jövedelem is elég az igényléséhez
  • Vásárlási biztosítás jár hozzá: 90 napra, 250 euróig
  • Ingyenes Global Shop, a vásárlás teljes élményéért

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top