Életmód

A legizgalmasabb ágysztorik

Mivel életünk jelentős részét az ágyunkban töltjük, bizony szakértőkké kell válnunk a témában. Ha szeretnél több mindent megtudni az ágyakról, olvass tovább!

A legnagyobb ágy 

Egy hatalmas ágy ölelése csodálatos érzés. Fontos az olyan ágy, amelyben elegendő helyünk van, és nem kell azon aggódnunk, hogy leesünk róla… Lehet, hogy hatalmas ágyad van, de a Guinness Rekordok Könyve szerint a világ legnagyobb ágya több mint 25 méter hosszú és 15 méter széles. Elhelyezéséhez egy jókora hálószobára van szükség, az viszont biztos, hogy egy ekkora ágyban nem rúgjuk meg partnerünket, sőt, inkább örülünk, ha megtaláljuk őt!

A gumis lepedő története

Milyen gyakran húzol új ágyneműt? És mennyire szeretsz ágyazni? Nos, mindennél van rosszabb… a matrac sarkaiba kapaszkodó gumis lepedőkkel legalább egy kicsit gyorsabbá és egyszerűbbé válik az ágyazás. Első változatát 1958-ban találták fel, a manapság használatos verzió pedig 1990 óta létezik.

Érdekességek a párnák közül

Az ágy a legjobb hely

Kutatások szerint kedvenc otthoni tartózkodási helyük az ágyunk, amit bármelyik másik bútordarabnál gyakrabban használunk. Ez egyáltalán nem meglepő annak ismeretében, hogy életünk körülbelül egyharmadát az ágyunkban töltjük, és jó emlékeztető lehet arra vonatkozóan, hogy miért is kell különösen odafigyelnünk, ha ágyat vásárolunk magunknak.

További érdekességek az ágyról az Aludni jó blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top