Életmód

5 népszerű magyar Facebook-oldal, amitől kedvet kapsz az edzéshez

Az edzős Facebook-oldalakon a képek mellett motiváló mondatokat, cselekvésre ösztönző hasznos infókat találunk. Ezek láttán rögön kedvet kapunk a cselekvésre, ezért érdemes őket "tetszikelni".

Fittness Junkie

Szandra eredetileg azért indította az oldalt, hogy megossza edzővé válásának útját. Most már több tízezren követik, szakmailag nagyon képzett és korrekt tanácsokat, a mindennapokban használható tapasztalatokat oszt meg, hétköznapi nyelven, bárki számára érthetően, kellemes de határozott, lányos stílusban.

Sasafitness

Sasa (Kiss Sándor) stílusa nekem egyáltalán nem jön be, de sokan szeretik, sokakat motivál nap mint nap a Facebookon arra, hogy végre mozduljanak meg, és megértsék, hogy ez csak tőlük függ, az ő döntésük. Ő már kicsit az izmosabb, versenyzősebb vonalat képviseli írásaival és megosztásaival.

LifeTilt Blog

Az oldal szerkesztője a saját történetével indult, blogjából épített közösséget. Mára már az edzések mellett táplálékkiegészítőket forgalmazó webshop, és ételszállítás is van. De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy az oldalán rendszeresen indít teljestest-átalakító programokat, amit fényképekkel, bloggal és videóval is dokumentál, és persze meg is oszt.

További hasznos Facebook-oldalak a Five Fit Fact blogon!

5 népszerű magyar facebook-oldal, amitől kedvet kapsz az edzéshez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top