Életmód

Mikor bújsz először ágyba új partnereddel?

Mennyit érdemes várnod, mielőtt új partnereddel ágyba bújsz? Egy kutatás szerint a nők harmada legalább három hetet vagy az ötödik randiig vár. A valóság azonban egészen mást mutat...

Azt követően, hogy egy új kutatás felfedte, a nők közel harmada három hetet vagy az ötödik randevúig vár, mielőtt új partnerével ágyba bújik, három olvasót egy angol lap a szokásairól kérdezett.

Örökös dilemma, vajon már az első randi után ágyba bújj-e az új partnerrel, vagy inkább jobb azzal várni. Nos, egy új kutatás szerint a nők harmada nagyjából három hetet vagy az ötödik randevúig vár ezzel, míg mindössze 15 százalékuk teszi meg már az első találkozást követően.

Emma és Henry
Emma és Henry

Aki legalább hat hetet vagy a tizedik randevúig vár

Emma 35 éves háztartásbeli édesanya, férje, Henry, 33 éves vállalkozó. Amikor Emma először ágyba bújt Henryvel, már fülig szerelmes volt belé, úgy érezte, a férfi is ugyanígy volt ezzel. Korábbi randevúikon együtt vacsoráztak, sokat beszélgettek, a közös programok volt idejük megismerni egymást. Első együttlétük mindkettőjük számára nagyon izgalmas volt.

Emma és David
Emma és David

Aki két hetet, a negyedik randevúig várt

A 37 éves korábbi áruházi vezető Emma és férje, David, a 38 éves készletellenőr nem vártak nagyon sokat az első éjszakával. Emma szerint, lehet, furcsán hangzik, de kristálytisztán tudta, kapcsolatot akar Daviddel. Az interneten talált rá a fiú profiljára, levelezgettek egymással, majd néhány héttel később meghívta a férfit a születésnapi bulijára. Annak ellenére, hogy már az első találkozón vonzódtak egymáshoz, még csak nem is csókolóztak. Egy héttel később egy szállodában találkoztak, ahol minden adott volt a romantikus együttléthez, mégis csupán ölelkeztek egymással, majd a negyedik randevún szeretkeztek először.

Olga és Rafael
Olga és Rafael

Aki mindössze hat órát várt az első randevún

A 30 éves Olga és 27 éves férje, Rafael, nem vártak túl sokáig. Olga két barátnőjével látogatott meg egy harmadikat Krakkóban. Egy éjszakai bárban múlatták az időt, amikor felkérte táncolni a szimpatikus férfi. Az osztrák Rafael a barátaival érkezett a bárba. Hajnali háromkor felmentek a fiú hotelszobájába, és az első éjszakán ágyba bújtak egymással. Olga korábban soha nem tett hasonlót, de Rafaelnek nem tudott ellenállni. Miután elváltak és Olga hazament, néhány nappal később e-mail várta. Azt követően leveleztek egymással, egy hónappal később pedig Rafael meglátogatta Olgát, tíz napot töltöttek egymással. Egy évvel később pedig megvették közös londoni lakásukat.

Hogy mennyit érdemes várni az első éjszakáig? Van erre egyáltalán bevált recept? Döntsd el magad!

További cikkek szerelem, első randi témába az NLC-n:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top