Életmód

20 éve hiába várja randipartnerét az állomás előtt

Erről a férfiról simán meg lehetne mintázni a kitartás szobrát.

Egy tajvani férfi, Ah Ji húsz évvel ezelőtt randevút beszélt meg egy nővel Tajnan városának vasútállomása előtt, ám a randipartnere nem érkezett meg. Előfordul az ilyesmi, és nyilván senki sem örül neki, ám a többség vélhetőleg előbb-utóbb túlteszi magát a dolgon, nem úgy Ah Ji, aki azóta is kitartóan várja a nőt a megbeszélt helyen.

Húsz éve hiába várja randipartnerét az állomás előtt

Olyannyira kitartóan, hogy az elmúlt húsz évben soha nem hagyta el az állomás környékét, hajléktalan lett, és még a szerettei sem tudták meggyőzni, hogy menjen haza. Bár a szociális munkások rendszeresen látogatják, és már egy helyet is kerítettek neki, ahová beköltözhetne, hogy fedél legyen a feje felett, Ah Ji nem hajlandó sehová sem menni. Adományokból tengeti az életét, és szakadatlanul vár.

Már csak az a kérdés, hogy ennyi év távlatából egyáltalán felismerné-e a randipartnerét, ha egyszer mégiscsak felbukkanna az állomásnál.

Forrás: Rocketnews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top