Életmód

JÓMA-órán jártam – jóleső mozgás babára vágyó nőknek

Bár az elmúlt hónapokban nagyon sokat javult a stresszkezelésem, sajnos ugyanez az időszak rengeteg nehézséggel járt számunkra, egyik orvostól a másikig, vérvételek, gyógyszerek, vizsgálatok és kudarcok...

Azt már egy jó ideje megtanultam, hogy a problémáink, nehézségeink elől nem futhatok el, hanem fel kell őket dolgoznom, a segítség pedig csodálatos módon toppant be az életembe, tulajdonképpen nem én találtam meg őt, hanem ő talált meg engem. Egy napon levelet kaptam Balogh Erikától, a JÓMA® kidolgozójától. Megnéztem a honlapját, és felkeltette az érdeklődésemet, arra azonban, hogy mennyire szükségem volt rá, és mennyire sokat segített, csak a második óra után jöttem rá.

Mi az a JÓMA®?

A mozgást Erika, az oktató dolgozta ki, saját, sokoldalú tapasztalataira hagyatkozva, az elnevezése, a JÓMA, a “Jóleső mozgás babára vágyó nőknek”. Erika röviden így írja le a mozgást, és ez az a megfogalmazás, mely annyira végtelenül gyönyörű, hogy muszáj leírnom nektek: “A JÓMA® nem csodaszer, a csoda Benned fog életre kelni. A JÓMA® abban támogat, hogy felkészülj testileg és lelkileg a csodára.” De nézzük csak, mit ígért még Erika a honlapján, ami nekem – bár kicsit sokára jutottam el az órájára – mégis felkeltette az érdeklődésemet.

JÓMA órán jártam – jóleső mozgás babára vágyó nőknek

“A JÓMA® női jóga, tánc és relaxációs technikák ötvözete. Biztonságosan és alaposan átmozgatja a testet, oldja a stresszt. Olyan, a természeti népek körében még ismert egészségmegőrző és termékenységfokozó technikákat alkalmazunk, melyeket sajnos a modern társadalmakban elfelejtettünk, kiszorította őket az életünkből a rohanás és a gyógyszerekre hagyatkozás. Pedig tudatos légzéssel és mozgással nagyon sokat tehetünk az egészségünkért, ezen belül pedig női szerveink megfelelő működéséért.

A folytatásért kattints a Meddő vagyok caféblogra!

A meddőségről írtuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top