Életmód

2015 legnagyobb fogyásai: a felismerhetetlenre fogyott anyuka a rekorder

Van, aki felére fogyott, csak hogy azt a menyasszonyi ruhát vesse fel, ami neki tetszik, és van olyan egyetemista, aki csak azzal, hogy letette a piát, 60 kilót fogyott. Íme, 2015 rekorderei.

1. Nagyon durvák Jennifer Butter előtte-utána képei. A 181 kilós édesanya több mint 120 kilótól szabadult meg. 

Házi kenyér és jó cukros desszertek – az amerikai Jennifer Butternek ezek voltak a kedvenc ételei, mielőtt realizálta, hogy mennyire elhízott. Az 51 éves édesanya akkor jött rá, hogy ez így nem mehet tovább, amikor egy étteremben szinte alig találtak neki olyan széket, amin elfért.

Egy tévéműsor fogyókúraklubjába jelentkezett, ott kapott professzionális segítséget, de azt mondják, az étkezési szokásaink megváltoztatása – egészségesebb ételeket főzött – hozta el a várt eredményt. Persze mozgott is, de sajnos az pontosan nem derül ki, mennyi idő alatt fogyott ennyit.

2015 legnagyobb fogyásai

 2. Kirsty Thomas kinézte álmai menyasszonyi ruháját, és elhatározta, ő bizony ebben megy férjhez, akkor is, ha sok számmal kisebb, mint az ő mérete. Meg is vette előre a 8-as méretű ruhát még akkor, amikor 16-os volt az összes ruhája. Az akkor már kétgyermekes édesanya 8 hónap alatt majdnem 40 kilótól szabadult meg, íme, az eredmény.

2015 legnagyobb fogyásai
2015 legnagyobb fogyásai

3. Szerintem nagyon büszke lehet magára Beth Beard, aki több mint 70 kilótól szabadult meg, egy fotós barátja pedig egy képre rakta Beth régi és új énjét.

2015 legnagyobb fogyásai
2015 legnagyobb fogyásai
2015 legnagyobb fogyásai

4. Stephen Odom 22 évesen már ott tartott, hogy naponta megivott egy üveg whiskyt, mindenféle nyugtatót szedett, és nem szeretett tükörbe nézni. Ekkor már 150 kilót nyomott, viszont egy elvonókúrának és egy totális életmódváltásnak köszönhetően – több év alatt – 60 kilótól szabadult meg.

2015 legnagyobb fogyásai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top