Életmód

Az új életmódod első lépése

Ha nagy bulira készülsz otthon, először rendet raksz és takarítasz. Ha új ruhát vennél fel, először lezuhanyzol.

Ha pedig a nagy életmódváltásra készülődsz, akkor először méregtelenítesz. A test néha megérdemel egy szusszanásnyi pihenőt, amikor nem kell a tartósítószerekkel, adalékanyagokkal és egyéb méreganyagokkal bíbelődnie, igaz? És megérdemli, hogy a sok ételmaradványt, toxikus anyagot kipucoljuk. Ha már a 2016-os mottónk az, hogy szeretjük a testünket.

Az első lépés a testedért: méregtelenítés

Régóta tartó, látszólag ok nélküli gomba- vagy bőrproblémák, rendszertelen széklet, fejfájás, epebetegség, hüvelygyulladás, kellemetlen szájszag. A belekben lerakódott méreganyagok (tartósítószerek, mesterséges ételadalékok, gyógyszerek), illetve a megemészthetetlen tápanyagok megakadályozzák a tápanyagok felszívódását, melyek a belekben maradnak, és rothadásnak indulva méreganyagokat termelnek. Az böjtölés lényege, hogy kitakarítsuk kicsit a szervezetet. Az életmódváltás kapcsán hetente egyszer rendszeresen iktass be egy böjtnapot, pl. hétfőnként kipihenve a hétvégi nagy evészetet, vagy pénteken az egész hetet pihenve ki.

A folytatásért kattints a Fitneszanyu caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top