Életmód

Zsírégetés: így fogyhatsz a belső combodról

A belső comb nemhiába kapja az egyik legnagyobb figyelmet akkor, ha fogyásról beszélünk. Ez ugyanis az egyik legmakacsabb terület, amivel nő valaha találkozhat. 

Na de miért olyan nehéz belső combról fogyni? Az emberi test nem véletlenszerűen választotta ki azokat a területeket, ahol a zsírraktározása fokozottan valósul meg. Nőknél a csípő, a mell, a felkar és a belső comb tipikusan olyan területek, ahová könnyen és gyorsan raktároz a szervezet.

Hogyan fogyjak le belső combról?

Mivel az egyik legmakacsabb területről beszélünk, a belső combodon lévő feleslegtől csak kemény munkával fogsz tudni megszabadulni. És a kemény munka alatt elsősorban kemény diétát értek. Az, hogy ki honnan fogy, illetve hova hízik, az a genetika függvénye. Ha szerencsés vagy, az első ledobott kilóid származhatnak akár a belső combodról is. A többség azonban nem ilyen szerencsés.

Kell-e egyáltalán fogynom a belső combról?

Az egy helyre koncentrált zsírégetés, vagy ahogy gyakran mondjuk helyi zsírégetés jelensége mítosz. Ugyanúgy, ahogy a hasad sem lesz kockás a rengeteg időrabló haspréstől, úgy a belső combod sem lesz vékonyabb a tárogató gép gyakori látogatásától.

 

A folytatásért és a videókért kattints a Személyi edző caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top