Életmód

“Orgazmusgarancia: férfiaknak, nőknek, pároknak, sőt családoknak is”

"Férfiaknak, nőknek, pároknak, sőt családoknak is" – ez nem tudom, pontosan mit takar, de merem remélni, hogy nem a gyerekeket. Van olyan, aki extra méreteivel csábítja a jelentkezőket, míg mások az "engem minden lehetőség érdekel" jeligével tarolnak. Sok esetben a hozzárendelt fotók inkább kamuképnek tűnnek, de vannak igen valóságosnak látszó profilok is. Megnéztük, mire számíthat Magyarországon az, aki alkalmi szexpartnert keres.

Van olyan, aki a saját lakásán várja nonstop az érdeklődőket, de akad olyan is, aki szívesen házhoz megy. Néhány hirdetésben szexi anyukák várják alkalmi partnereiket, de vannak férfiak is szép számban.

Orgazmus – garanciával

Némely oldalon egyébként a legmegdöbbentőbb az, hogy konkrétan ki lehet jelölni, hogy pontosan milyen típusú férfira vagy nőre vágysz: testsúly, szemszín, egyéb méretek megjelölhetők, de még a kerületet vagy várost is meg lehet határozni, hogy útba essen. Be lehet jelölni, hogy mennyire sürgős az ügy, vagy ráér-e, hány éves legyen, milyen érdeklődéssel. Szóval alaposan számba lehet venni a lehetőségeket.

Van olyan, aki időseket is szívesen vár egy masszázsra és huncut kikapcsolódásra, csak az nem világos, hogy ehhez miért kell pucéran pózolnia a nagyon is eredetinek tűnő képen. Nyilván azért, mert nem csupán egy könnyű masszázs az, amit kínál. Az egyik kedvencem az “orgazmusgarancia”, ami nem azt jelenti, hogy sikertelenség esetén visszaadja a pénzt, hanem inkább arra utal, hogy a hirdető profi, érti a dolgát.

Itt nyugodtan félreléphetsz!

Az élet rövid. Lépj félre! – Ezzel a szlogennel hirdeti magát egy 43 millió tagot számláló nemzetközi oldal, ahol kifejezetten házasoknak szóló kínálat is létezik. Ezt az oldalt azonban tavaly júliusban meghackelték, vagyis feltörték, és az összes ott található adatot nyilvánosságra is hozták, ami elég nagy botrányt kavart. A hackerek célja ezúttal nem az adatszerzés volt, hanem erkölcsi okokra hivatkoztak. Az Avid Life Media közleményében bűncselekménynek nevezte az esetet, ahogy fogalmaznak: az adatok nyilvánosságra hozatala “ártatlan polgárok milliónak a hétköznapi életébe avatkozik be“. A Wired magazin értesülései szerint a 9,7 gigabájtnyi adat több mint egymillió e-mail címet és hozzájuk tartozó banki adatokat is tartalmaz.

A brit Telegraph szerint jóval több, közel 32 millió felhasználó adatait hozták nyilvánosságra. Szintén a brit napilap szerint több ezer olyan e-mail cím is szerepel a feltöltött adatok között, amelyek brit kormányzati szereplőkhöz tartoznak, de a világ legnagyobb bankjai, amerikai civil szervezetek munkatársai, sőt ENSZ-alkalmazottak is érintettek lehetnek, illetve volt olyan is, aki vatikáni e-mail címmel regisztrált az Ashley Madisonra.

“Az élet rövid. Lépj félre!”

Búvóhelyek pároknak

Kifejezetten azoknak ajánlanak lakásokat, akiknek már van partnerük, de nincs hova menniük, ezért keresnek néhány órára kielégítő fészket. Nemcsak Budapesten, de országszerte találhatók ilyen lakások, amiket akár egy-két órára is bérbe lehet venni. Természetesen teljes diszkréció mellett, és akár árengedménnyel is, ha tovább is szeretnél maradni, mint néhány óra. A lakások általában szépek, felújítottak, és a legszükségesebb dolgokkal felszereltek: tusfürdő, törölköző van, sőt akár főzni is lehet, meg tévézni is. A fizetést érdemes az elején elintézni, mert akkor a randi után már mehet is a pár, a kulcs pedig a postaládában is landolhat. A megürült lakásba azonnal megy egy takarítónő, és nemsokára tisztán várja a következő párt. A búvóhelyekre nagy a kereslet, érdemes idejében szobát foglalni, mert pörög a kiadás, úgy tűnik, hatalmas biznisz ez, szóval, igenis vannak párok, akiknek van kivel, de nincs hol. Az árak egyébként nem túl magasak, egy óra átlagosan 1500 forintba kerül.

 “Tévedés azt hinni, hogy ide csak a tilosban járók járnak” – mondja László Csaba, a hakellegylakas.hu ötletgazdája. Csabában mintegy tíz évvel ezelőtt merült fel a gondolat, hogy igény lenne kulturált, tisztán tartott, diszkrét helyekre. “A vendégek jó része csupán egy nyugodt helyet szeretne kettesben a kedvesével – mondja Csaba. – Gyakoriak például a házaspárok, akiknek az otthoni körülmények, a gyerekek, a vékony falak nem adnak kellő szabadságot, hogy gondtalanul szerethessék egymást. Olyan fiatalok is élnek a lehetőséggel, akik nem tudják – vagy még nem akarják – hazavinni választottjukat, de szeretnék egymást jobban megismerni.” Tény azonban, hogy a többség valóban a tilosban járók táborából kerül ki.

Megnézem
Összes kép (1)

Szobák egy órára – megnéztük őket belülről

Párkapcsolatban élők, házasságukba belefásult nők és férfiak, akik szerelmet, szenvedélyt vagy bármi mást keresnek, ami hiányzik az életükből. Előfordul, hogy a lakások vonzáskörzetében lévő irodaházakból a kollégák járnak át – egy kicsit “kiengedni a gőzt”. Akadnak alkalmi párok, interneten megismerkedett “csetbarátok”, vagy olyanok, akik távol laknak egymástól, és az intim órákat nem tudják máshol megoldani. De előfordult már a lakásokban nagyszülőkorú vendég is.

Ingyenes alkalmazás, ami valójában szexpartnerkereső?

A tapasztalatok szerint villámgyors találattal és rendkívül népszerűen működik ez a telefonra tölthető alkalmazás, ami nem igazán az ismerkedésre, inkább a szexpartnerkeresésre hajaz. Pillanatok alatt lehet regisztrálni, és elég gyorsan lehet szelektálni a képek közül, amik elkezdenek özönleni. Gyors és praktikus, mondta egy ismerősöm, aki csak szórakozásból használja, de gyakorlatilag fél napokon keresztül írogat mindenféle fiúknak, akikkel nem akar randizni, csak unatkozik a férje mellett.

Ő a szerelmet keresi a Tinderen

Hogy miben más, mint a többi internetes ismerkedős oldal?

Például nem kell többoldalas kérdőívet kitölteni, és a közönsége is sokkal inkább fiatalos és modern. Facebook-profilra van hozzá szükség, ez az egyetlen hátránya, azonban nem jelenít meg a Facebook-oldalon semmit erről, tehát ez sem igazi gond. A női felhasználók egyébként különösen azért kedvelik ezt az oldalt, mert nem molesztálhatják őket: csak akkor lehet valakivel kapcsolatba lépni, ha ő is visszajelöli. Egyszerűbben: ha én tetszem Józsinak, de ő nekem nem, akkor nem tud rám írni, mindaddig, míg meg nem tetszik nekem és bejelölöm. Tehát molesztálás kizárva, egészen addig, amíg meg nem tetszik, és engedélyt nem kap.

Vannak persze olyanok is, akik tartós kapcsolatot találnak itt:

Tavaly nyáron kezdtem tinderezni, tulajdonképpen kíváncsiságból, és az elsők között tetszett meg a mostani barátnőm, bejelöltem, és hamarosan ő is visszajelölt. Beszélgetni kezdtünk, majd randizni, és kiderült, hogy az »életben« is bejövünk egymásnak. Azóta több mint egy év telt el, és mi együtt vagyunk, szóval a tinderezésből tartós kapcsolat is lehet.”

Szexrandi minden mennyiségben és minden igényt kielégítően

Ezen az oldalon rengeteg külföldi hirdet, de vannak magyarok is szép számban, csupán egy dolog érthetetlen: miért posztolnak képet magukról férfiak babával, feleséggel. Ez persze nemcsak a férfiakra igaz, a nők is képesek erre, de akkor is gáz. Az egyik képen konkrétan egy férfi ölel szorosan egy nőt, a szájuk összeér, alatta az áll, hogy kapcsolatot keres, név alapján férfi az illető. Már csak azt nem értem, hogy a volt barátnő miért van ott a képen???

Swingerklubok: ami ott történik, az ott is marad

Ide legtöbben párban érkeznek, pont ez a dolog lényege. A szex nem kötelező, lehet csak nézni is, vagy még azt sem. Az öltözet nőknél szexi fehérnemű és tűsarkú, férfiaknál bokszer és papucs. Ha ottlétedkor valakivel szóba elegyedsz, de ő nem szimpatizál veled, akkor nem illik tovább nyomulni, ez viszont szabály!

A klubban nem kötelező swingerezni. Lehet beszélgetni is. A szobák minden klubban elkülönülnek a társalgórészlegtől, és ha ott maradsz, akkor nagy valószínűséggel meztelen emberrel még csak nem is találkozol. A másik, ami félreértésre adhat okot, hogy nem mindenki ugyanazért swingerezik. Nekem egy kicsit nyers szó a gruppen is, meg a csoportszex is, mert mi az intimitást keressük, ahogy még rajtunk kívül egy csomó pár. Jó, persze gruppenezni is szeretünk, de egész más egy szimpla nyomatás, mint egy intim, érzéki, többes együttlét. Nem tudok jó nevet neki, pedig a szex és a szeretkezés között elég tág a skála, csak nem tudok jó szavakat a köztes spektrumra.”

További cikkek a szexről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top