Életmód

Valentin-nap: a legromantikusabb ajándék, ami nem kerül sokba

Szuper Valentin-napi ajándék lehet, ha közösen felidéztek egy-egy kedves emléket, és még csak költségekbe sem veritek magatokat.

Ha nem tárgyi ajándékban gondolkodsz Valentin-napra, remek ötlet lehet, ha kiválasztasz egy mindkettőtök számára kedves emléket és felidézed azt. Hogy hogyan? Adott például az első randitok, írd össze, hogy hol voltatok, mit csináltatok, nagyjából milyen ruha volt rajtad stb. és egy Valentin-napi meglepetésprogram keretében “ismételjétek meg” azt a napot. Persze nem muszáj egy az egyben lemásolni, az is szuper ötlet, ha csak a fontos elemeket emeled ki belőle. Egy olasz étteremben ettetek, sétáltatok a belvárosban, aztán beültetek a moziba megnézni a Randigurut? Készíts valami finom olasz ételt Valentin napon, hívd el sétálni a belvárosba, a dvd-lejátszóba pedig készítsd be a Randigurut… Érdekes lesz figyelni, hogy hányadik meglepetés után esik le neki a Valentin-napi program tematikája.

Még több Valentin-napi ajándékötlet az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top