Életmód

A gyomorsavat is kibírta a fitneszpánt

Ennél jobb reklám nem is kell a gyártónak.

Dél-Korában történt az eset, hogy egy 13 éves lány lenyelte a Misfit Shine névre hallgató fitneszpántját. Állítása szerint azért vette a szájába, hogy úszás közben ne legyen vizes.

Ez mondjuk felesleges volt, mert a készülék vízálló. De mint kiderült, a gyomorsavat is remekül bírja, a gazdája ugyanis úszás közben véletlenül lenyelte a lapos korong alakú eszközt (szíj nem volt rajta).

Egy ilyet nyelt le a lány
Egy ilyet nyelt le a lány

A kórházban aztán a röntgen kimutatta, hogy az eszköz a lány gyomrában figyel. Az orvosok vártak 30 órát, hátha természetesen úton távozik az emésztőrendszerből, de nem ez történt. Végül aggódni kezdtek, hogy az eszköz szétesik odabent, és a lítiumos elem kárt tesz az emésztőrendszerben, ezért úgy döntöttek, kihalásszák a kütyüt.

Endoszkóppal nyúltak le a gyomrába, és hozták fel a fitneszpántot, ami mindenki meglepetésére tökéletesen működött, pedig erősen savas környezetben töltött közel két napot. A lány jól van, másnap hazamehetett a kórházból.

Forrás: livescience.com 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top